Hava Kargo Hakkında Herşey
Havacılık

2018 YILI DHMİ’nin PERFORMANS YILI OLACAK

2017 Koordinasyon toplantısı, DHMİ Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Funda Ocak’ın açılış konuşmasıyla başladı. 2017 Yılında gerçekleştirilen yatırım ve hizmetler hakkında bilgi veren OCAK “2018 YILI PERFORMANS YILI OLACAK” dedi.

Esenboğa Havalimanı DHMİ Kongre Merkezinde 23-24 Aralık tarihleri arasında Genel Müdürümüzün başkanlığında devam edecek olan toplantıya Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları ve Havalimanı Başmüdürleri ile Havalimanları Müdürlerikatılıyor.

Devam eden ve planlanan projelerin tartışıldığı toplantıda, Havalimanlarımızın sorunları ve çözüm yolları ele alınıyor.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Genel Müdür Funda Ocak, kuruluşumuzun yeni dönemdeki hedefleri üzerinde durdu, DHMİ‘nin geleceğe yönelik vizyon ve hedeflerini dile getirdi.

 

İşte genel Müdürün Konuşmasından satır başları: 

 

* Soğuk bir Ankara gününde ülkemizin dört bir tarafından varlığınızla içimizi ısıttınız. Hoş geldiniz hepinizi sevgiyle muhabbetle selamlıyorum.

 

* Değerli arkadaşlar 2017 yılını önümüzdeki hafta geride bırakıyoruz. Üstün çabalarınız için teşekkürlerimi iletiyorum, 2017 yılında büyük yatırımlara, faaliyetlere imza attık, inşallah 2018 Yılı bizim için performans yılı olacak. Önümüzdeki yılı en iyi şekilde değerlendireceğiz, daha büyük proje ve hizmetleri Hükümetimiz ve Bakanlığımızın desteği ile hayata geçireceğiz inşallah.

 

Bu sizinle ikinci kez bir araya gelmemiz. Hep önümüze hedefler koyuyoruz, hedeflerin neresindeyiz diye de takip ediyoruz bu toplantılarda.

 

* Sorunları masaya yatırıp, ortak akıl anlayışı içinde çareler aradığımız bu toplantılara büyük önem veriyorum.  İnşallah 2018 yılında her 3 ayda bir bütün havalimanı başmüdürlerimiz ve müdürlerimiz ile bu istişare toplantılarını aksamasız olarak gerçekleştireceğiz.

2018 YILI DHMİ'nin PERFORMANS YILI OLACAK 29 Nisan 2024

KAPAKREVİZE.JPG

 

Mehmet Kali

Hello everyone. My name is Mehmet Kali. In the industry, I am known as "Kali". I graduated from the first civil aviation training school in Turkey, which was known as the Civil Aviation School at the time and is now Eskişehir Technical University, in 1991. As I graduated from the Business Administration department, it was a bit challenging for me to integrate into the industry. I have worked for companies such as SultanAir, DHMI, Havaş, and Swissair, and currently, I provide services and consultancy in air cargo transportation. I have experience in dispatching, air traffic control, passenger services, and aircraft coordination. During my time at Swissair, I had the opportunity to experience aviation training in many countries. Since 2012, I have been focusing on air cargo transportation. For three years, I taught courses on air cargo at Nişantaşı University. I still hold valid IATA certifications related to both passenger and cargo operations. For over ten years, I have been managing aeroportist.com, a news website related to aviation, which initially started as a hobby. I enjoy building aviation networks and sharing knowledge. If there is anything I can contribute to, I am here. Best regards "kali"

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu