76 / 100 SEO Puanı

Riyadh Air ve EgyptAir, Misafirlerine Daha Fazla Avantaj ve Bağlantı Sunmak İçin IATA AGM’de Mutabakat Zaptı İmzaladı

Suudi Arabistan’ın yeni dijital yerli havayolu Riyadh Air, 4 Haziran 2024’te Dubai’de yapılacak Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) Yıllık Genel Toplantısı’nda (AGM), her iki havayolunun yolcularına Suudi Arabistan, Mısır ve diğer önemli destinasyonlar arasında seyahat ederken çok çeşitli özel avantajlar sunmak üzere Kahire merkezli ülkenin ulusal taşıyıcısı EGYPTAIR ile Stratejik İşbirliği Mutabakat Zaptı (MoU) imzaladı.

Bu stratejik ortaklık, iki ülke ve ilgili pazarları arasındaki bağları daha da güçlendirirken, havayolu misafirleri için yeni seyahat seçeneklerinin kilidini açıyor. Riyadh Air ve EGYPTAIR birlikte, konuklara Riyad ve Kahire arasında seyahat ederken daha fazla seçenek sunan ve aynı zamanda Orta Doğu ve Afrika’daki bir dizi diğer yerel ve uluslararası varış noktasına bağlantı sağlayan bir ortaklık geliştirmeyi hedefliyor.

Tony Douglas, Riyadh Air CEO’su: EGYPTAIR ile bu Stratejik İşbirliği Mutabakat Zaptı’nın imzalanması Riyadh Air için heyecan verici bir başarıdır ve müşterilerimiz için birçok olumlu fayda getirmektedir. Suudi Arabistan Krallığı’na yakın bir komşu ülke olarak Mısır, hem Riyad’a hem de Kahire’ye önemli bir trafik beklediğimiz bir pazar, bu nedenle talebi daha da artırmak için birlikte yakın çalışmamız kritik önem taşıyor.
Bu ortaklık, müşterilerimize Riyad ve Kahire arasında çok daha fazla seçenek ve daha geniş bir destinasyon yelpazesi sunacak. Her iki havayolunun sadakat programları arasında avantajlar ve misafirlerimizle paylaşmayı dört gözle beklediğimiz çok sayıda başka avantaj ve ödüller olacak.

Eng. Yehia Zakaria, EGYPTAIR Grup Başkanı: Bu işbirliği, Riyadh Air ile işbirliğine başladığımız EGYPTAIR ortaklığında yeni bir döneme işaret ediyor. Bu heyecan verici gelişme, ağımızı genişletme ve yolcularımıza benzersiz seyahat deneyimleri sunma konusundaki kararlılığımızın bir göstergesidir.

Riyadh Air ile kurduğumuz bu ortaklığın sadece yolcularımıza fayda sağlamakla kalmayacağına, aynı zamanda Mısır ve Suudi Arabistan arasında daha güçlü bir ilişkiyi teşvik edeceğine inanıyorum. Birlikte yeni zirvelere yükseleceğimiz başarılı bir işbirliğini dört gözle bekliyoruz.

 

Share.

Hello everyone. My name is Mehmet Kali. In the industry, I am known as "Kali". I graduated from the first civil aviation training school in Turkey, which was known as the Civil Aviation School at the time and is now Eskişehir Technical University, in 1991. As I graduated from the Business Administration department, it was a bit challenging for me to integrate into the industry. I have worked for companies such as SultanAir, DHMI, Havaş, and Swissair, and currently, I provide services and consultancy in air cargo transportation. I have experience in dispatching, air traffic control, passenger services, and aircraft coordination. During my time at Swissair, I had the opportunity to experience aviation training in many countries. Since 2012, I have been focusing on air cargo transportation. For three years, I taught courses on air cargo at Nişantaşı University. I still hold valid IATA certifications related to both passenger and cargo operations. For over ten years, I have been managing aeroportist.com, a news website related to aviation, which initially started as a hobby. I enjoy building aviation networks and sharing knowledge. If there is anything I can contribute to, I am here. Best regards "kali"

Comments are closed.

Exit mobile version