Close Menu
AEROPORTIST I +90 554 1730000 AEROPORTIST I +90 554 1730000
  • Anasayfa
  • Havaalanı
    • İstanbul Havalimanı Haberleri
  • Havacılık
  • Turizm
  • Havayolu
  • Kargo
  • İş İlanları
  • Firma Haberleri
  • Köşe Yazıları
Facebook X (Twitter) Instagram
Trending
  • Emirates Group’tan Rekor Kâr
  • Southwind Airlines Filosunu Genişletiyor
  • Üretken Yapay Zeka Asistanı SAVVy, İstanbul Sabiha Gökçen’e Yılın En İyi CIO’su ödülünü getirdi
  • Türk Hava Yolları, İspanya- Sevilla Seferlerine Başlıyor
  • Türk Havacılığı İçin Yeni Bir Dönüm Noktası!
  • AviAthon 2025 Proje Yarışması, Özyeğin Üniversitesi ve İGA İş Birliği ile İstanbul Havalimanı’nda Gerçekleşti
  • Emirates, Olympique Lyon Sponsorluğunu 2030’a kadar uzattı
  • Boeing 787 Dreamliner filosu 1 milyar yolcuya ulaştı
Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
AEROPORTIST I +90 554 1730000 AEROPORTIST I +90 554 1730000
Demo
  • Anasayfa
  • Havaalanı
    • İstanbul Havalimanı Haberleri
  • Havacılık
  • Turizm
  • Havayolu
  • Kargo
  • İş İlanları
  • Firma Haberleri
  • Köşe Yazıları
AEROPORTIST I +90 554 1730000 AEROPORTIST I +90 554 1730000
Ev » Havayolu » İstanbul’a Gitmek İsteyen IndiGo Yolcuları Mumbai’de 16 Saat Mahsur Kaldı
Havayolu

İstanbul’a Gitmek İsteyen IndiGo Yolcuları Mumbai’de 16 Saat Mahsur Kaldı

Mehmet KaliBy Mehmet Kali29 Aralık 2024Yorum yapılmamış2 Mins Read
İstanbul’a Gitmek İsteyen IndiGo Yolcuları Mumbai’de 16 Saat Mahsur Kaldı 9 Mayıs 2025
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
72 / 100
Altyapı Rank Math SEO
SEO Puanı

İstanbul’a Gitmek İsteyen IndiGo Yolcuları Mumbai’de 16 Saat Mahsur Kaldı ⏱️✈️

Hindistan’ın Mumbai kentinden İstanbul’a hareket etmesi planlanan IndiGo (6E) Havayolları’nın 6E17 sefer sayılı uçuşu, teknik bir arıza nedeniyle tam 16 saatlik bir gecikme yaşadı. Bu süre zarfında, Chhatrapati Shivaji Maharaj Uluslararası Havalimanı’nda bekleyen 100’den fazla yolcu, durumu protesto ederek sosyal medyada şikayetlerini dile getirdi.

Yolcuların Tepkileri ve Gecikmenin Detayları:

  • Teknik Problemler: Uçak sabah 06:55’te İstanbul’a hareket edecekti, ancak teknik aksaklıklar nedeniyle sefer defalarca ertelendi.
  • İletişim Eksikliği: Yolcular gün boyunca defalarca uçağa bindirilip tekrar indirildi. Net bilgi verilmemesi, özellikle aktarmalı uçuşları olan yolcular arasında büyük tepki çekti.
  • Sosyal Medya Tepkileri: Bazı yolcular, havayolu şirketini “profesyonellikten uzak” ve “dağınık bir yönetim sergilemekle” suçladı. Bir kullanıcı, kardeşinin uzun bekleyişini ve çalışanların kaba tutumunu paylaştı.

IndiGo’dan Açıklama:

IndiGo, gecikme nedeniyle özür dileyerek, yolcu güvenliğinin öncelikleri olduğunu belirtti. Geciken uçuş için alternatif bir uçak temin edilerek, yeni hareket saatinin akşam 23:00 olduğu açıklandı.

Benzer Bir Olay Daha Yaşanmıştı:

Geçtiğimiz günlerde, IndiGo’nun İstanbul’dan Delhi ve Mumbai’ye planlanan uçuşlarında da büyük aksaklıklar yaşandı. Bu durum, yaklaşık 400 yolcunun İstanbul Havalimanı’nda 24 saat boyunca mahsur kalmasına neden oldu. Yolcular, havayolunun konaklama, yemek kuponları ve ulaşım gibi temel hizmetleri sağlayamadığını belirterek sosyal medyada durumu eleştirdi.

Havayolu Şirketlerine Çağrı:

Bu tür olaylar, havayolu şirketlerinin kriz anlarında daha etkin bir iletişim stratejisi geliştirmeleri gerektiğini gözler önüne seriyor. Yolculara sağlanacak konaklama, ulaşım ve temel hizmetlerin zamanında sunulması, bu gibi durumlarda büyük önem taşıyor.İstanbul’a Gitmek İsteyen IndiGo Yolcuları Mumbai’de 16 Saat Mahsur Kaldı 9 Mayıs 2025

#IndiGo #Havacılık #İstanbulUçuşları #Mumbai #Gecikme #HavayoluKrizi 🌍🛫

IndiGo istanbul indigo türkiye
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn WhatsApp Reddit Tumblr Email
Mehmet Kali avatarı
Mehmet Kali

    Hello everyone. My name is Mehmet Kali. In the industry, I am known as "Kali". I graduated from the first civil aviation training school in Turkey, which was known as the Civil Aviation School at the time and is now Eskişehir Technical University, in 1991. As I graduated from the Business Administration department, it was a bit challenging for me to integrate into the industry. I have worked for companies such as SultanAir, DHMI, Havaş, and Swissair, and currently, I provide services and consultancy in air cargo transportation. I have experience in dispatching, air traffic control, passenger services, and aircraft coordination. During my time at Swissair, I had the opportunity to experience aviation training in many countries. Since 2012, I have been focusing on air cargo transportation. For three years, I taught courses on air cargo at Nişantaşı University. I still hold valid IATA certifications related to both passenger and cargo operations. For over ten years, I have been managing aeroportist.com, a news website related to aviation, which initially started as a hobby. I enjoy building aviation networks and sharing knowledge. If there is anything I can contribute to, I am here. Best regards "kali"

    Related Posts

    Emirates Group’tan Rekor Kâr

    8 Mayıs 2025

    Southwind Airlines Filosunu Genişletiyor

    8 Mayıs 2025

    Türk Hava Yolları, İspanya- Sevilla Seferlerine Başlıyor

    8 Mayıs 2025

    Comments are closed.

    • Hakkımızda
    • Künye
    • İletişim

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.