TRENDING ICAODAN Gökyüzündeki Emniyet Açısından Yeni Sınırlamalar
Havacılığı bizimle takip edin
Cumartesi, Mart 28

DHMİ Havacılık Akademisi’nde Amatör Denizcilik Eğitimi

ZEYNEP KALI • 25 OCA 2019 • 1 DK OKUMA
DHMİ Havacılık Akademisi'nde Amatör Denizcilik Eğitimi 28 Mart 2026
Cumhuriyetimizin 100 üncü kuruluş yılı olan 2023’e kadar bir milyon vatandaşımıza denizcilik kültürünü aşılamak, denizci millet, denizci ülke hedefine ulaşmak, insanımızın yüzünü denizlere çevirerek ufkun ötesini görmelerini sağlamak üzere Bakanlığımız tarafından “Amatör denizcilik temel eğitim programı” başlatıldı.
Bu çerçevede Genel Müdürlük Personelimiz için planlanan eğitim programı, DHMİ Havacılık Akademisi’nde gerçekleştiriliyor.
İlk aşaması 22-29 Ocak 2019 tarihleri arasında dört grup halinde gerçekleştirilecek eğitime Esenboğa Havalimanı Başmüdürlüğü ve Hava Trafik Kontrol Merkezi Başmüdürlüğünden 161 personelimiz katılıyor.
Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Cem Erdem tarafından verilen eğitimi başarıyla tamamlayanlara “Amatör Denizci Belgesi” verilecek.
Akademide, Genel Müdürlük binasında görev yapan  personele de eğitim verilecek.​
Kaynak:www.dhmi.gov.tr
DHMİ Havacılık Akademisi'nde Amatör Denizcilik Eğitimi 28 Mart 2026
Zeynep Kali
Zeynep Kali

İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu. 15 Yıl Havacılık sektöründe çalıştı. Uçakları,yolcuları ve yolculukları çok sever. Farklı insanlar tanımak,tanımadığı şehirlerin sokaklarında dolaşmak en hoşlandığı şeydir. Bir kız çocuğu annesidir. Sitemizin Yazı İşleri Müdürüdür

Yorumlar (0)