Pazar, Şubat 8
87 / 100 SEO Puanı

TURKISH CARGO 2026 HEDEFLERİNİ İÇ İLETİŞİM BULUŞMASINDA PAYLAŞTI

Turkish Cargo, kurumsal iletişim ve stratejik koordinasyon kapsamında düzenlediği iç iletişim buluşmalarının 2026 yılındaki ilk organizasyonunu geniş katılımla gerçekleştirdi. Programda, şirketin 2025 performansı değerlendirilirken, 2033 vizyonu doğrultusunda yeni dönem hedefleri ele alındı. 🌍📦

1.000’E YAKIN ÇALIŞANLA STRATEJİ TOPLANTISI 👥
Gerçekleştirilen organizasyonda yurt içi ve yurt dışından yaklaşık 1.000 Turkish Cargo çalışanının bir araya geldiği belirtildi. Etkinliğin açılışı, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi ile Genel Müdür Yardımcısı (Kargo) Ali Türk’ün konuşmalarıyla yapıldı.

Program kapsamında yöneticilerin sunumlarıyla birlikte şirketin 2025 yılı operasyonel performansı detaylı şekilde analiz edilirken, 2026 yılına ilişkin stratejik önceliklerin çalışanlarla paylaşıldığı ifade edildi. 📈✈️


2033 VİZYONUNDA ORTAK AKIL VE TK AİLE KÜLTÜRÜ 🤝

Toplantıda Turkish Cargo’nun uzun vadeli büyüme planlarının temelini oluşturan 2033 vizyonu kapsamında izlenen yol haritasının değerlendirildiği aktarıldı. Kurum kültürünün önemli unsurlarından biri olan “TK Aile” anlayışının, organizasyonel dayanışmayı güçlendiren kritik bir unsur olarak öne çıktığı vurgulandı.

Şirket yönetimi, ortak akıl ve ekip ruhuyla yürütülen çalışmaların küresel hava kargo pazarındaki rekabet gücünü artırmada önemli rol oynadığına dikkat çekti. 🌐📦


KÜRESEL KARGO PAZARINDA BÜYÜME HEDEFİ 🚀
Sektör temsilcileri, Turkish Cargo’nun son yıllarda gerçekleştirdiği kapasite yatırımları, genişleyen uçuş ağı ve dijitalleşme odaklı projeleri sayesinde küresel hava kargo taşımacılığında konumunu güçlendirdiğini belirtiyor. İç iletişim toplantılarının ise kurumsal stratejilerin tüm çalışanlara entegre edilmesi açısından kritik rol oynadığı değerlendiriliyor.

Uzmanlar, Turkish Cargo’nun sürdürülebilir büyüme hedefleri doğrultusunda çalışan bağlılığını ve operasyonel verimliliği artırmaya yönelik bu tür organizasyonların, şirketin küresel rekabetteki konumunu daha da pekiştireceğini ifade ediyor. 

Share.

İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu. 15 Yıl Havacılık sektöründe çalıştı. Uçakları,yolcuları ve yolculukları çok sever. Farklı insanlar tanımak,tanımadığı şehirlerin sokaklarında dolaşmak en hoşlandığı şeydir. Bir kız çocuğu annesidir. Sitemizin Yazı İşleri Müdürüdür

Comments are closed.

Exit mobile version