Close Menu
AEROPORTIST I +90 554 1730000 AEROPORTIST I +90 554 1730000
  • Anasayfa
  • Havaalanı
    • İstanbul Havalimanı Haberleri
  • Havacılık
  • Turizm
  • Havayolu
  • Kargo
  • İş İlanları
  • Firma Haberleri
  • Köşe Yazıları
Facebook X (Twitter) Instagram
Trending
  • Arda İcil, Flyadeal Türkiye Müdürü Oldu
  • İstanbul Sabiha Gökçen’de 144 araçlık yeni otopark bugün hizmete girdi
  • Corendon Airlines bir kez daha ihracat şampiyonları arasında
  • TK Aero: Turkish Cargo’dan Havacılık Sektörüne Hızlı Çözüm
  • İGA İstanbul Havalimanı ve Chicago O’Hare Uluslararası Havalimanı Kardeş Havalimanı Oldu
  • THY, 2033’te 813 uçaklık filoya ulaşmayı hedefliyor
  • Uzakrota, 2025 zirve maratonuna Kuala Lumpur’dan başladı!
  • İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ‘Küresel Ulaştırma Koridorları Forumu’na katıldı
Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
AEROPORTIST I +90 554 1730000 AEROPORTIST I +90 554 1730000
Demo
  • Anasayfa
  • Havaalanı
    • İstanbul Havalimanı Haberleri
  • Havacılık
  • Turizm
  • Havayolu
  • Kargo
  • İş İlanları
  • Firma Haberleri
  • Köşe Yazıları
AEROPORTIST I +90 554 1730000 AEROPORTIST I +90 554 1730000
Ev » Turizm » Rüya Gibi Bir Şehirde Swissôtel The Bosphorus İstanbul, 30. yılını kutluyor
Turizm

Rüya Gibi Bir Şehirde Swissôtel The Bosphorus İstanbul, 30. yılını kutluyor

Mehmet KaliBy Mehmet Kali3 Mart 2021Updated:7 Ağustos 2022Yorum yapılmamış2 Mins Read
Rüya Gibi Bir Şehirde Swissôtel The Bosphorus İstanbul, 30. yılını kutluyor 1 Temmuz 2025
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
5 / 100
Altyapı Rank Math SEO
SEO Puanı

1991 yılından beri değişmeyen kalitesiyle misafirlerini ağırlayan Swissôtel The Bosphorus sektöre yön veren duruşu ile şehrin kült değeri olmanın haklı gururunu yaşıyor. FİBA Grubu’nun turizm yatırımı ve global Accor zincirinin en önemli otellerinden Swissôtel The Bosphorus, İstanbul, 30 yılda kentin sembolik değeri haline gelmiştir.

“İstanbul, dünyanın en güzel şehirlerinden biri”

İstanbul’da mavi ile yeşilin buluştuğu noktada huzur dolu bir dinlenme fırsatı sağlayan otelin, aynı zamanda seçkin alışveriş ve gece hayatı duraklarına yakınlığı ile eşsiz bir şehir deneyimi sunduğuna da dikkat çeken Swissôtel The Bosphorus, İstanbul Genel Müdürü Uğur Talayhan şunları ifade etti:

“Swissôtel dünyanın farklı noktalarındaki güzellikleri görmek ve yaşamın gerçek ödüllerini keşfetmek ile özdeşleşmiş bir marka. Swissôtel The Bosphorus, İstanbul’da dünyanın en güzel şehirlerinden birinde, müthiş Boğaz manzarası ve muhteşem servis kalitesi ile hizmet veriyoruz. Boğaz akıntısının ışıltısını konuk odalarına taşırken, şehir manzarasının tüm renklerinden Dolmabahçe’nin tarihi dokusuna kadar eşsiz bir deneyim sunuyoruz. Misafirlerimize verdiğimiz değer, köklü yapımız, her dönemde gelişen yeniliklere uyum sağlama cabamız ve değişmeyen kalitemiz ile 1991 yılından beri sektöre yön vermeye devam ediyoruz. İstanbul’un kalbinde yer alan otelimizde dünyanın her bir köşesinden ağırladığımız konuklarımıza benzersiz anılar yaşatmaya çalışıyoruz. Viyana Opera Balosu’ndan İsviçre festivallerine, Açık Hava Sineması’ndan Beat Goes On partilerine her zevke uygun etkinlikleri ile kentin en gözde mekanlarından olmayı sürdürüyoruz. Covid-19 ile mücadele kapsamında yeni normal koşullarında, tüm önemlerimizi alarak, Güvenli Turizm Sertifika’mızla misafirlerimize en yüksek kalitede servis vermeye devam ediyoruz. Tam 30 yıldır ülkemizde yerli, yabancı misafirleri ağırlamanın ve istihdam yaratmanın gururunu yaşıyoruz. ”

Rüya Gibi Bir Şehirde Swissôtel The Bosphorus İstanbul, 30. yılını kutluyor 1 Temmuz 2025
Rüya Gibi Bir Şehirde Swissôtel The Bosphorus İstanbul, 30. yılını kutluyor 2
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn WhatsApp Reddit Tumblr Email
Mehmet Kali avatarı
Mehmet Kali

    Hello everyone. My name is Mehmet Kali. In the industry, I am known as "Kali". I graduated from the first civil aviation training school in Turkey, which was known as the Civil Aviation School at the time and is now Eskişehir Technical University, in 1991. As I graduated from the Business Administration department, it was a bit challenging for me to integrate into the industry. I have worked for companies such as SultanAir, DHMI, Havaş, and Swissair, and currently, I provide services and consultancy in air cargo transportation. I have experience in dispatching, air traffic control, passenger services, and aircraft coordination. During my time at Swissair, I had the opportunity to experience aviation training in many countries. Since 2012, I have been focusing on air cargo transportation. For three years, I taught courses on air cargo at Nişantaşı University. I still hold valid IATA certifications related to both passenger and cargo operations. For over ten years, I have been managing aeroportist.com, a news website related to aviation, which initially started as a hobby. I enjoy building aviation networks and sharing knowledge. If there is anything I can contribute to, I am here. Best regards "kali"

    Related Posts

    Arda İcil, Flyadeal Türkiye Müdürü Oldu

    30 Haziran 2025

    Uzakrota, 2025 zirve maratonuna Kuala Lumpur’dan başladı!

    28 Haziran 2025

    İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ‘Küresel Ulaştırma Koridorları Forumu’na katıldı

    27 Haziran 2025

    Comments are closed.

    • Hakkımızda
    • Künye
    • İletişim

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.