Close Menu
AEROPORTIST I +90 554 1730000 AEROPORTIST I +90 554 1730000
  • Anasayfa
  • Havaalanı
    • İstanbul Havalimanı Haberleri
  • Havacılık
  • Turizm
  • Havayolu
  • Kargo
  • İş İlanları
  • Firma Haberleri
  • Köşe Yazıları
Facebook X (Twitter) Instagram
Trending
  • AirAsia, İstanbul için İstasyon Müdürü arıyor!
  • AJet İstanbul’dan Şam’a ilk seferini yaptı
  • Emirates’ten 2025 Yazında Çocuklara Özel Seyahat Tüyoları
  • AJet Uçuşları Artık Mil Kazandırıyor
  • Emirates, Yeni Nesil A350 Uçağıyla İstanbul’da da Seferlerine Başladı
  • SunExpress Hizmet İhracatında Türkiye’nin İlk Üç Şirketinden Biri Oldu
  • Havaş üst yönetiminde yeni atamalar yapıldı
  • Arda İcil, Flyadeal Türkiye Müdürü Oldu
Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
AEROPORTIST I +90 554 1730000 AEROPORTIST I +90 554 1730000
Demo
  • Anasayfa
  • Havaalanı
    • İstanbul Havalimanı Haberleri
  • Havacılık
  • Turizm
  • Havayolu
  • Kargo
  • İş İlanları
  • Firma Haberleri
  • Köşe Yazıları
AEROPORTIST I +90 554 1730000 AEROPORTIST I +90 554 1730000
Ev » Havaalanı » İGA İstanbul Havalimanı’nın yüzleri
Havaalanı

İGA İstanbul Havalimanı’nın yüzleri

Zeynep KaliBy Zeynep Kali28 Ocak 2025Yorum yapılmamış2 Mins Read
iga
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
82 / 100
Altyapı Rank Math SEO
SEO Puanı

İGA İstanbul Havalimanı’nın yüzleri

İGA ART Galeri’de açılan “İGA’nın Yüzleri / Bastığım Yerdeyim – The Faces of iGA / I Am Where I Stand” adlı sergide İGA İstanbul Havalimanı’nın ağırladığı farklı kültürlerden 100 misafirin portresi yer alıyor. 

Küresel aktarma merkezi özelliğinin ötesinde, dünyanın 321 noktasına düzenlenen uçuşlarla farklı kültürlerin buluştuğu bir mekân olan İGA İstanbul Havalimanı, ev sahipliği yaptığı çok kültürlülüğü yeni bir sergiyle ortaya koyuyor.

İGA İstanbul Havalimanı’nın kültür ve sanat merkezi İGA ART Galeri tarafından hayata geçirilen “İGA’nın Yüzleri / Bastığım Yerdeyim – The Faces of iGA / I Am Where I Stand” adlı fotoğraf sergisi, dünyanın dört bir yanından İGA İstanbul Havalimanı’nı ziyaret etmiş 100 yolcunun portresini bir araya getiriyor.

iga

Dış Hatlar bölümündeki İGA ART Galeri A-B Knuckle’da görülebilen sergi, Havalimanı’nın, aynı gökyüzünün altında, aynı yeryüzünün üzerinde, birbirinden habersiz, farklı olan dünyaları birbirlerine bağlama vasfının altını çiziyor. Sergideki her bir portre, dünyanın çeşitli yerlerine uzanan umut, heyecan ve keşif dolu anıların bir yansıması olarak tanımlanıyor. 27 Ocak 2025 tarihinde ziyarete açılan serginin küratörlüğünü Prof. Dr. Gülveli Kaya üstlenirken, sergi 30 Nisan 2025’e kadar gezilebilecek.

iga

İGA İstanbul Havalimanı’nda, kültür ve sanata ayrı bir yer ayırdıkları için gururlu olduklarını vurgulayan İGA İstanbul Havalimanı CEO’su Selahattin Bilgen şu ifadelerde bulundu:

“Yoğun yolcu trafiğimizle, dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerimizin farklı kültürel geçmişlerinden doğan çeşitli ihtiyaçlarına yönelik sunduğumuz benzersiz hizmetlerle yolcu memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedefliyoruz. Bu amacımız doğrultusunda, sanata açtığımız yer, misafirlerimizle ilişkimize estetik ve duygusal bir boyut katıyor. Ayrıca misafirlerimizi sanatın iyileştirici ve barışçıl gücüyle buluşturmanın çok değerli olduğunu düşünüyorum.”

 ““İGA’nın Yüzleri / Bastığım Yerdeyim – The Faces of iGA / I Am Where I Stand” sergisiyle İGA İstanbul Havalimanı’nın yalnızca mesafeleri aşanları değil, aynı zamanda farklı kültürleri de bir araya getirdiğini bir kez daha görünür hale getirdiğini belirten Bilgen, İGA ART Galeri’deki sergide her biri kendi hikâyesini anlatan portrelerin, ziyaretçilerini çok kültürlü ve yeni rotaların heyecanıyla dolu bir yolculuğa davet ettiğini ifade etti.

 

İGA ART iga sanat iga sergi
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn WhatsApp Reddit Tumblr Email
Zeynep Kali avatarı
Zeynep Kali

    İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu. 15 Yıl Havacılık sektöründe çalıştı. Uçakları,yolcuları ve yolculukları çok sever. Farklı insanlar tanımak,tanımadığı şehirlerin sokaklarında dolaşmak en hoşlandığı şeydir. Bir kız çocuğu annesidir. Sitemizin Yazı İşleri Müdürüdür

    Related Posts

    AJet İstanbul’dan Şam’a ilk seferini yaptı

    3 Temmuz 2025

    Emirates’ten 2025 Yazında Çocuklara Özel Seyahat Tüyoları

    3 Temmuz 2025

    AJet Uçuşları Artık Mil Kazandırıyor

    3 Temmuz 2025

    Comments are closed.

    • Hakkımızda
    • Künye
    • İletişim

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.