HAVACILIK HUKUKUNUN DUAYEN İSMİ NAMIK SOFUOĞLU VEFAT ETTİ 🕊️✈️
Havacılık Avukatı Sofuoğlu Hukuk Bürosu’nun kurucusu Namık Sofuoğlu, bu akşam hayatını kaybetti.
Meslek hayatına HAVAŞ Yer Hizmetleri bünyesinde başlayan Namık Sofuoğlu; yer hizmetleri operasyonları ve anlaşmalar departmanındaki görevlerinin ardından hukuk alanında uzmanlaşarak, uzun yıllar havacılık hukuku başta olmak üzere pek çok alanda avukatlık mesleğini icra etti.
Kurucusu olduğu Sofuoğlu Hukuk Bürosu aracılığıyla havacılık sektörüne hukuki danışmanlık hizmetleri sunan Sofuoğlu, aynı zamanda kaleme aldığı hukuki yazılar ve sektörel değerlendirmelerle havacılık camiasına önemli katkılar sağladı.
Merhum Namık Sofuoğlu, son olarak “Havacılıkta İnsan Faktörleri” Sempozyumu’nda
🎤 “Havacılıkta Neden Hata Yapılıyor? – 4 Gerçek Vakanın Anlatısı”
başlıklı sunumuyla bilgi ve deneyimini sektör paydaşlarıyla paylaşarak, emniyet kültürüne değerli bir katkıda bulundu.
Havacılık sektörüne ve hukuk dünyasına bıraktığı izlerle daima saygıyla anılacak olan Namık Sofuoğlu’na Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm havacılık camiasına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.
🕯️ Cenaze törenine ilişkin bilgiler yarın paylaşılacaktır.

