Çarşamba, Ocak 14

DHMİ 2016 yılı koordinasyon toplantısı, Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Funda OCAK‘IN açılış konuşmasıyla başladı.

Esenboğa Havalimanı DHMİ Kongre Merkezinde Genel Müdür Funda Ocak‘ın başkanlığında yapılan toplantıya, Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları ve Havalimanı Başmüdürleri ile Havalimanları Müdürlürleri katılıyor.

Devam eden ve planlanan projelerin tartışılacağı toplantıda, Havalimanlarımızın sorunları ve çözüm yolları da ele alınacak.

İki gün devam edecek olan toplantının açılış konuşmasını yapan Genel Müdür Funda Ocak, kuruluşun yeni dönemdeki hedefleri üzerinde durdu, DHMİ’nin geleceğe yönelik vizyon ve hedeflerini dile getirdi.

Kaynak:DHMİ

Share.

İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu. 15 Yıl Havacılık sektöründe çalıştı. Uçakları,yolcuları ve yolculukları çok sever. Farklı insanlar tanımak,tanımadığı şehirlerin sokaklarında dolaşmak en hoşlandığı şeydir. Bir kız çocuğu annesidir. Sitemizin Yazı İşleri Müdürüdür

Comments are closed.

Exit mobile version