Close Menu
AEROPORTIST I +90 554 1730000 AEROPORTIST I +90 554 1730000
  • Anasayfa
  • Havaalanı
    • İstanbul Havalimanı Haberleri
  • Havacılık
  • Turizm
  • Havayolu
  • Kargo
  • İş İlanları
  • Firma Haberleri
  • Köşe Yazıları
Facebook X (Twitter) Instagram
Trending
  • Air Astana Group carriers repeat success at Skytrax World Airline Awards 2025
  • Air Astana Group taşıyıcıları Skytrax Dünya Havayolu Ödülleri 2025’te başarısını tekrarladı
  • SunExpress’ten Birleşik Krallık – Türkiye Uçuşlarında 10.000 Ek Koltuk
  • DHL Express Türkiye’den Yeni Hizmet
  • Emirates, çocuklara özel tasarladığı yeni oyuncak ve çanta koleksiyonunu tanıttı
  • İGA İstanbul Havalimanı Küresel Bağlantıda Dünya Lideri
  • MNG Airlines’tan Dev A350F Hamlesi!
  • AJet’ten 14 Yeni Nesil Uçak İçin Dev Anlaşma
Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
AEROPORTIST I +90 554 1730000 AEROPORTIST I +90 554 1730000
Demo
  • Anasayfa
  • Havaalanı
    • İstanbul Havalimanı Haberleri
  • Havacılık
  • Turizm
  • Havayolu
  • Kargo
  • İş İlanları
  • Firma Haberleri
  • Köşe Yazıları
AEROPORTIST I +90 554 1730000 AEROPORTIST I +90 554 1730000
Ev » Havacılık » BTA, Costa Coffee’yi Gürcistan pazarına taşıdı
Havacılık

BTA, Costa Coffee’yi Gürcistan pazarına taşıdı

Zeynep KaliBy Zeynep Kali20 Ekim 2022Yorum yapılmamış3 Mins Read
BTA
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
86 / 100
Altyapı Rank Math SEO
SEO Puanı

BTA, Costa Coffee’yi Gürcistan pazarına taşıdı

TAV Havalimanları iştiraki BTA, 12 yıl üst üste Avrupa’nın en büyük kahve zinciri ve “İngiltere’nin en sevilen kahvecisi” seçilen Costa Coffee’yi Gürcistan Tiflis Havalimanı’ndaki ilk mağazasıyla Gürcistan pazarına taşıyarak franchise operasyonlarını genişletti.

TAV Havalimanları’nın iştiraki ve ADP grubunun bir üyesi olan BTA ile 32’den fazla küresel pazarda 4.000’e yakın lokasyonda bulunan İngiltere merkezli kahve dükkanı şirketi Costa Coffee süregelen büyüme stratejileri doğrultusunda Costa Coffee’nin Gürcistan’daki ilk şubesinin Tiflis Havalimanı’nda açılmasıyla yeni ortaklıklarını kutluyor. 

BTA
BTA, Costa Coffee'yi Gürcistan pazarına taşıdı 3

8 ülkede 17 havalimanında 200’den fazla noktada günde 75 binden fazla misafirine dünya mutfaklarından zengin menü seçenekleri sunan BTA, yeni Costa Coffee ortaklığıyla tüketicileri memnun etmeye devam etmekten gurur duyuyor. Eşsiz Signature Blend’lerinde yalnızca yağmur ormanları ittifakı sertifikalı çekirdekleri kullanan Costa Coffee, Gürcistan’daki  müşterilerine ikonik kırmızı fincanlarında zengin, rakipsiz bir deneyim için yetenekli baristalar tarafından hazırlanmış el yapımı sıcak ve buzlu kahve çeşitlerini servis ediyor.

50 yılı aşkın tecrübesinin getirdiği kalitesiyle kalıcı bir mirasa sahip Costa Coffee, dünyaya en iyi kahve deneyimi  için ilham vermeyi amaçlıyor ve İngiltere’yi Flat White ile tanıştırmak, son teknoloji Costa Express makinelerle market ve yol kenarlarına mağaza kalitesinde kahveyi taşımak gibi ikonik yenilikleriyle tanınıyor. 

Costa Coffee’nin BTA tarafından işletilen ilk Gürcistan mağazası, Tiflis Havalimanı’nın uluslararası kara tarafında 287 metrekarelik geniş bir alanda yer alırken; dünya standartlarındaki atmosferi, aydınlık ve davetkar tasarımı, geniş ürün yelpazesiyle yolculuk öncesinde veya sonrasında rahatlamak isteyen misafirlere konforlu bir deneyim sunuyor.

Yüksek kaliteli kahve serisini tamamlayan Costa Coffee’nin menüsü ayrıca sıcak çikolatalar, çaylar, buzlu frappes ve limonatadan oluşuyor. Her ısırıkta lezzeti arayan müşteriler, ayrıca sandviçler, atıştırmalıklar ve hamur işleri arasından seçim yapabiliyor. 

BTA
BTA, Costa Coffee'yi Gürcistan pazarına taşıdı 4

Açılışta konuşan BTA İcra Kurulu Başkanı Sadettin Cesur, “Gürcistan’da 16 yıldır gururla hizmet vermekteyiz.  Batum ve Tiflis Havalimanlarındaki operasyonlarımızı zenginleştirmek adına bugüne kadar çok çalıştık. Tickerdaze Gastro Pub ve Greenport Pub gibi konseptlerimizle hizmetlerimizi en ileri seviyeye taşıdık. Şimdi ise Costa Coffee gibi bir dünya markasını Gürcistan’a getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Arkasında 50 yılı aşkın bir kahve mirası bulunan Costa Coffee, mağaza formatları, dijital entegrasyonları ve ürün çeşitliliğiyle   pazar inovasyonuna öncülük eden bir kahve zinciri. Dolayısıyla ilk franchise operasyonumuzu Costa Coffy gibi bir dünya markası ile başlatmak bizim için son derece heyecan verici.

Bu operasyonu şu aşamadan sonra ilk olarak  Türkiye’de Bodrum’la sürdüreceğiz. Bu birliktelik bizim işletmiş olduğumuz tüm havalimanlarında devam edecek. 2023’ün ilk çeyreğinde ise ikinci Costa Coffee’yi yine Tiflis Havalimanı’nda hava tarafında açacağız .Genişlememiz devam edecek ve profesyonel, çağdaş, güler yüzlü hizmet anlayışımız ile daha fazla noktaya ulaşacağız. Bu vesileyle Tüm Gürcistan yönetimine, tüm Costa Coffee ekibine, TAV Gürcistan ailesine, BTA ekibine ve bugünün organize edilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

BTA hakkında:

TAV Havalimanları Holding iştiraki olan BTA; Türkiye, Gürcistan, Makedonya, Tunus, Umman, Letonya, Hırvatistan ve Suudi Arabistan olmak üzere toplam 8 ülkede, 17 havalimanında, 300’e yakın noktada, günde 75 binden fazla kişiyi ağırlayarak misafirlerine dünya mutfaklarının zengin menü seçeneklerini sunuyor. Servis hizmetlerinin yanı sıra kendi üretim tesisi olan Cakes & Bakes’te 100’e yakın marka için endüstriyel ölçekte ayda 5 milyon adet butik üretim yapan BTA, 16 ülkeye gıda tedariki de sağlıyor. BTA, tam 23 yıldır yiyecek-içecek sektörüne dair faaliyet gösterdiği tüm alanlarda Türkiye’nin lider, dünyanın ise en tanınmış şirketlerinden biri olmak vizyonuyla faaliyetlerini sürdürüyor.  

Cakes & Bakes kimin Costa Coffee Gürcistan uçak kargo Sadettin Cesur
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn WhatsApp Reddit Tumblr Email
Zeynep Kali avatarı
Zeynep Kali

    İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu. 15 Yıl Havacılık sektöründe çalıştı. Uçakları,yolcuları ve yolculukları çok sever. Farklı insanlar tanımak,tanımadığı şehirlerin sokaklarında dolaşmak en hoşlandığı şeydir. Bir kız çocuğu annesidir. Sitemizin Yazı İşleri Müdürüdür

    Related Posts

    Air Astana Group carriers repeat success at Skytrax World Airline Awards 2025

    18 Haziran 2025

    Air Astana Group taşıyıcıları Skytrax Dünya Havayolu Ödülleri 2025’te başarısını tekrarladı

    18 Haziran 2025

    SunExpress’ten Birleşik Krallık – Türkiye Uçuşlarında 10.000 Ek Koltuk

    18 Haziran 2025

    Comments are closed.

    • Hakkımızda
    • Künye
    • İletişim

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.