Close Menu
AEROPORTIST I +90 554 1730000 AEROPORTIST I +90 554 1730000
  • Anasayfa
  • Havaalanı
    • İstanbul Havalimanı Haberleri
  • Havacılık
  • Turizm
  • Havayolu
  • Kargo
  • İş İlanları
  • Firma Haberleri
  • Köşe Yazıları
Facebook X (Twitter) Instagram
Trending
  • Havacılık Eğitim Fuarı IFTE 2025 kapılarını ziyaretçilere açtı
  • SINGAPORE AIRLINES GRUBU, NESTE VE WORLD ENERGY ENERJİ ANLAŞMALARIYLA KARBONSUZLAŞTIRMA SÜRECİNDE İLERLEMEYE DEVAM EDİYOR
  • Hitit, 2025’in ilk çeyreğini dolar bazında yüzde 36 büyüme ve 9,5 milyon dolar ciro ile kapadı
  • EuroLeague Final Four Maçları İçin Türkiye-Abu Dabi Uçak Bileti Fiyatları Belli Oldu
  • Türkiye’nin ilk Relay mağazası Antalya Havalimanı’nda
  • Uzun vadeli bir ortaklık havalanıyor!
  • Emirates Grubu, 2024-25 döneminde 22,7 milyar AED (6,2 milyar ABD doları) tutarında rekor kâr elde etti
  • Emirates Group’tan Rekor Kâr
Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
AEROPORTIST I +90 554 1730000 AEROPORTIST I +90 554 1730000
Demo
  • Anasayfa
  • Havaalanı
    • İstanbul Havalimanı Haberleri
  • Havacılık
  • Turizm
  • Havayolu
  • Kargo
  • İş İlanları
  • Firma Haberleri
  • Köşe Yazıları
AEROPORTIST I +90 554 1730000 AEROPORTIST I +90 554 1730000
Ev » Havacılık » Atlasglobal Sharjah Uçuşlarının Günleri Değişti
Havacılık

Atlasglobal Sharjah Uçuşlarının Günleri Değişti

Mehmet KaliBy Mehmet Kali25 Mart 2016Yorum yapılmamış3 Mins Read
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Atlasglobal Sharjah Uçuşlarına Başlıyor

Atlasglobal, yeni uçuş noktasını Sharjah’da düzenlediği özel bir imza töreni ile resmileştirdi

Yurtdışındaki büyümesine hız kesmeden devam eden Atlasglobal, 26 Mart tarihinde Sharjah uçuşlarına başlıyor. Atlasglobal yeni destinasyon açılışı için yerel yatırım devi Liberty Group ile 23 Mart’ta özel bir imza töreni düzenledi.

“Hayallerin üstünde bir dünya” sloganı ile yurtdışında birçok noktaya ayrıcalıklı uçuş imkanı sunan Atlasglobal, Sharjah hattı için 23 Mart tarihinde Liberty Group ile özel bir imza töreni düzenledi. Liberty Group Yönetim Kurulu Başkanı Şeyh Khalid Abdulaziz Al-Qasimi, Dubai Başkonsolosu Erdem Ozan ve Atlasglobal Satış ve Pazarlama Direktörü Ercan Uzman’ın katılımıyla gerçekleşen imza töreninde iki ülke arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesi yönünde olumlu mesajlar verildi.

Şeyh Khalid Abdulaziz Al-Qasimi, Türkiye’nin Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) için popüler bir turistik ve ticari destinasyon olduğunu belirtirken, Atlasglobal’in uçuşlarıyla BAE ve Türkiye arasındaki trafiğin mutlak bir şekilde artacağını belirtti. Atlasglobal Satış ve Pazarlama Müdürü Ercan Uzman ise “BAE uçuşlarımıza Sharjah havalimanı üzerinden başlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu uçuşlarla birlikte Sharjah yolcularının, İstanbul üzerinden 15’i aşkın uluslararası destinasyona erişimini kolaylaştırıyoruz. Ayrıca, Türkiye’deki birçok noktaya da ayrıcalıklı uçuş imkanı sunuyoruz” dedi.

Atlasglobal Sharjah Uçuşları

Atlasglobal misafirleri 26 Mart’tan itibaren İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan bağlantılı seferlerle İzmir, Bodrum, Antalya, Adana, Gaziantep, Kayseri ve Trabzon’dan Sharjah’a seyahat etme imkanı bulabilecek. Atlasglobal yolcuları Sharjah Uluslararası Havalimanı’ndan sadece 26 km mesafede bulunan Dubai’ye ücretsiz servis hizmetiyle ulaşabilecek.

Atlasglobal Havayolları’nın İstanbul Atatürk Havalimanı-Sharjah seferleri haftanın her günü ücretsiz ikramlar ve “Uçan Şef” hizmetiyle gerçekleşecek. Uçuşların fiyatları ise gidiş-dönüş 237 Dolar’dan başlıyor.

Uçuş No:RotaGünlerKalkış SaatiVarış Saati
KK6544İstanbul-SharjahPtesi, Çarş, Cuma, Pazar10:2015:25
KK6545Sharjah- İstanbulPtesi,Çarş,Cuma, Pazar16:3020:20
KK6546İstanbul-SharjahSalı, Perşembe, Ctesi22:2003:45
KK6547Sharjah-İstanbulÇarşamba, Cuma, Pazar04:4008:30

Sharjah’a Uçan Şeflerle lezzetli uçuşlar

Atlasglobal, 3 saat ve üzeri tüm uçuşlarında olduğu gibi Sharjah seferlerinde de yolcularını “Uçan Şef”lerin hazırladığı özel ikramlar eşliğinde ağırlıyor. Türk ve dünya mutfağından farklılaştırılmış ikramlar hazırlayan “Uçan Şefler”, konuklarıyla birebir ilgilenerek özel sunumlar eşliğinde seyahatlerini daha keyifli ve lezzetli kılmak için çalışıyor.

EkonomiPlus ile özel uçuş keyfi

Sharjah’a EkonomiPlus’ta seyahat eden Atlasglobal yolcuları, özel olarak tasarlanmış 77 cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, 30 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz koltuk seçimi gibi hizmetlerden yararlanıyor.

Business Class ayrıcalıkları

Arzu eden Atlasglobal yolcuları, uçuşlarında Business Class alternatifini seçerek, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirebiliyor. Business Class’ta seyahat eden yolcular 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 40 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, Atatürk Havalimanı’nda uçağa V.I.P araç ile transfer gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.

Atlasglobal’in Sharjah uçuşlarıyla ilgili detaylı bilgiye www.atlasglb.com adresinden ulaşabilirsiniz.

KK6544 KK6545 KK6546 KK6547
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn WhatsApp Reddit Tumblr Email
Mehmet Kali avatarı
Mehmet Kali

    Hello everyone. My name is Mehmet Kali. In the industry, I am known as "Kali". I graduated from the first civil aviation training school in Turkey, which was known as the Civil Aviation School at the time and is now Eskişehir Technical University, in 1991. As I graduated from the Business Administration department, it was a bit challenging for me to integrate into the industry. I have worked for companies such as SultanAir, DHMI, Havaş, and Swissair, and currently, I provide services and consultancy in air cargo transportation. I have experience in dispatching, air traffic control, passenger services, and aircraft coordination. During my time at Swissair, I had the opportunity to experience aviation training in many countries. Since 2012, I have been focusing on air cargo transportation. For three years, I taught courses on air cargo at Nişantaşı University. I still hold valid IATA certifications related to both passenger and cargo operations. For over ten years, I have been managing aeroportist.com, a news website related to aviation, which initially started as a hobby. I enjoy building aviation networks and sharing knowledge. If there is anything I can contribute to, I am here. Best regards "kali"

    Related Posts

    Havacılık Eğitim Fuarı IFTE 2025 kapılarını ziyaretçilere açtı

    9 Mayıs 2025

    SINGAPORE AIRLINES GRUBU, NESTE VE WORLD ENERGY ENERJİ ANLAŞMALARIYLA KARBONSUZLAŞTIRMA SÜRECİNDE İLERLEMEYE DEVAM EDİYOR

    9 Mayıs 2025

    Hitit, 2025’in ilk çeyreğini dolar bazında yüzde 36 büyüme ve 9,5 milyon dolar ciro ile kapadı

    9 Mayıs 2025

    Comments are closed.

    • Hakkımızda
    • Künye
    • İletişim

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.