TRENDING İstanbul-Özbekistan HATTINDA Yeni Rota: FERGANA
Havacılığı bizimle takip edin
Çarşamba, Nisan 15

AJet’in İstanbul – Rotterdam seferleri başladı

ZEYNEP KALI • 22 ŞUB 2026 • 1 DK OKUMA
ajet

AJet’in İstanbul – Rotterdam seferleri başladı

Türkiye’nin en genç hava yolu şirketi AJet, Avrupa’da destinasyon sayısını artırmaya devam ediyor. AJet, İstanbul’dan Hollanda’nın liman kenti Rotterdam’a sefer başlattı. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Rotterdam’a ilk sefer 22 Şubat 2026 tarihinde yapıldı.

ajet ajet

İstanbul’dan Amsterdam’a seferleri olan havayolunun Hollanda’daki ikinci destinasyonu Rotterdam oldu. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan uçak, 3 saat 40 süren yolculuğun ardından Rotterdam The Hauge Havalimanı’nda havacılık geleneği olarak su takı ile karşılandı. Rotterdam’a yapılan törene; Türkiye Cumhuriyeti Rotterdam Başkonsolosu Sevgi Kısacık, Turizm Müşaviri Pınar Bilgen Ermiş, AJet üst yönetimi ve havalimanı yöneticileri katıldı.

ajet

AJet, İstanbul’dan Rotterdam’a pazartesi, perşembe, cuma ve pazar olmak üzere haftada 4 gün sefer düzenlenecek. Avrupa, Orta Doğu, Orta Asya, Kuzey Afrika’da uçuş ağını kararlılıkla genişleten AJet’in yeni hattı, iki ülke arasındaki diplomatik temaslara, turizm ve ticaret hacmine katkı sağlayacak.

ajet

Zeynep Kali
Zeynep Kali

İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu. 15 Yıl Havacılık sektöründe çalıştı. Uçakları,yolcuları ve yolculukları çok sever. Farklı insanlar tanımak,tanımadığı şehirlerin sokaklarında dolaşmak en hoşlandığı şeydir. Bir kız çocuğu annesidir. Sitemizin Yazı İşleri Müdürüdür

Yorumlar (0)