TRENDING Pegasus, Sürdürülebilirlikte Liderler Arasında!
Havacılığı bizimle takip edin
Cumartesi, Nisan 11

Kaç SAAT Önce Havalimanında Olmalı?

MEHMET KALI • 10 HAZ 2020 • 1 DK OKUMA
KAÇ SAAT ÖNCE HAVALİMANINDA OLMALI? 11 Nisan 2026

Türk Hava Yolları korona virüs salgı nedeni ile iptal edilen seferler yeniden başlattı. THY uçuşlarının yeniden başlaması sebebi ile yolcularına önemli uyarıda bulundu. Yolcuların mağduriyet yaşamaması için en az 3 saat öncesinde havalimanında olmaları gerektiğini belitti.

THY check-in sürelerini güncelledi

THY check-in işlemlerinin güncellenmesi sebebi ile yolcuların mağduriyet yaşamaması için havalimanına yurt içi uçuşları için en az 3 yurt dışı uçuşları için en az 4 saat öncesinden gelmesi için açıklama yaptı.

THY’den yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Havalimanlarında alınan ek önlemler sebebiyle oluşabilecek zaman kayıplarına karşı, yolcularımızın yurt içi uçuşları için en az 3 yurt dışı uçuşları için en az 4 saat öncesinden önce terminale gelmeleri önerilmektedir.

Check-in işlemlerinin, iç hat uçuşları için tarifeli kalkış saatinden en az 60 dakika ve dış hat uçuşlarından 75 dakika önce sona ereceğini lütfen unutmayın.

KAÇ SAAT ÖNCE HAVALİMANINDA OLMALI? 11 Nisan 2026
KAÇ SAAT ÖNCE HAVALİMANINDA OLMALI? 3
Mehmet Kali
Mehmet Kali

Hello everyone. My name is Mehmet Kali. In the industry, I am known as "Kali". I graduated from the first civil aviation training school in Turkey, which was known as the Civil Aviation School at the time and is now Eskişehir Technical University, in 1991. As I graduated from the Business Administration department, it was a bit challenging for me to integrate into the industry. I have worked for companies such as SultanAir, DHMI, Havaş, and Swissair, and currently, I provide services and consultancy in air cargo transportation. I have experience in dispatching, air traffic control, passenger services, and aircraft coordination. During my time at Swissair, I had the opportunity to experience aviation training in many countries. Since 2012, I have been focusing on air cargo transportation. For three years, I taught courses on air cargo at Nişantaşı University. I still hold valid IATA certifications related to both passenger and cargo operations. For over ten years, I have been managing aeroportist.com, a news website related to aviation, which initially started as a hobby. I enjoy building aviation networks and sharing knowledge. If there is anything I can contribute to, I am here. Best regards "kali"

Yorumlar (0)