Hava Kargo Hakkında Herşey
Emirates HaberleriGüncel HaberlerHavacılıkHavayolu

Emirates Skywards, Millerin Daha Esnek Yönetimiyle Skywards Üyelerine Daha Fazla Avantaj Sunuyor

Emirates Skywards, Millerin Daha Esnek Yönetimiyle Skywards Üyelerine Daha Fazla Avantaj Sunuyor

İnsanlar ile mekânları birbirine bağlayan Emirates Havayolu, ödüllü yolcu sadakat programı Emirates Skywards’un daha esnek mil yönetimi ile Skywards Millerini satın alma, hediye etme ve devretme bedellerini daha cazip hale getirirken yenilenen program kapsamında üyelerin süresi dolmuş milleri geri almalarına imkân sağlıyor.

Emirates Skywards, üyelerine Skywards Millerini yönetmelerinde daha fazla esneklik kazandırarak, ödül uçuşlarını kullanmalarını, seyahat ve diğer ödülleri kazanmalarını daha kolay hale getirdi. Emirates’in ödüllü sadakat programının üyeleri artık, Millerini daha cazip fiyatlarla satın alabiliyor veya sevdiklerine hediye ya da transfer edebiliyor.

Millerin satın alınma ve hediye etme maliyeti, her bir 1,000 Mil için 30 ABD doları olarak belirlenirken, devrindeki bedel ise her bir 1,000 Mil için 15 ABD doları olarak gerçekleşiyor,ki bu da üyelere, ödülleri daha hızlı kazanma fırsatı veriyor. Ayrıca, işlem limitleri de artırılarak, üyelere, yılda 100,000 Skywards Mili satın alma, hediye etme ve 50,000 Mili transfer etme imkânı sağlıyor.

Ek olarak, program, üyelerin süresi dolmuş olan milleri geri almasına da olanak sağlıyor. Milleri son altı ay içerisinde sona ermiş olan üyeler her bir 1,000 Mili 20 ABD doları karşılığında geri alabiliyor.

Emirates Skywards Kıdemli Başkan Yardımcısı Dr Nejib Ben Kheder, “Emirates Skywards programını geliştirmek ve küresel ortaklık tabanımıza daha fazla değer sağlayabilmek adına, tüm yöntemleri sürekli araştırıyoruz. Üyelerimiz, Skywards’ın sunduğu değerin nasıl en üst düzeye çıkarılabileceğini biliyorlar ve artık Skywards Millerini satın aldıklarında, hediye ettiklerinde, devrettiklerinde ya da süresi dolanları geri aldıklarında, daha büyük bir esneklikten yararlanabiliyorlar. Sürekli geliştirilen programımızla, gelecek aylarda daha da fazla özellik devreye girecek. Bu da, üyelerimizin Mil kazanmada ve geniş bir kapsamdaki uçuş, seyahat ve diğer ürünlere ulaşmada her zamankinden daha fazla fırsata sahip olmasını sağlayacak.”

Üyelerine, Millerini yönetmede daha fazla esneklik kazandıracak şekilde, Skywards Millerini satın alma, hediye etme, devretme ve süreleri dolanları geri alma konusundaki işlevi daha da iyileştirmek üzere, Emirates Skywards, sadakat ticaretinin güçlendirilmesi konusunda küresel liderliğe sahip olan Points’le ortak hareket ediyor. Tüm işlemler, üye girişi yapıldığında, emirates.com adresinden gerçekleştirilebiliyor.

Ücretsiz olarak sunulan Emirates Skywards üyeliği ile uçuş ödülleri ve seviye yükseltmelerinin yanı sıra, üyeler; havayolları, otelle ve yaşam tarzına yönelik alışveriş merkezlerini içeren 100’den fazla program ortağında, Skywards Milleri kazanarak kullanabiliyor. Üyeler ayrıca, dünyanın her yanında düzenlenen popüler organizasyonlardaki eşsiz ayrıcalıklara sahip olabilirken, yine dünyanın her yanında bulunan 41 Emirates Lounge’undan yararlanma imkanına da sahip oluyorlar. Diğer faydalar arasında, Lounge kullanımı, check-in ve biniş önceliği, uçakta Wi-Fi ve ileri düzey koltuk seçimi imkanları da bulunuyor. Daha fazla bilgi için, www.emirates.com/Skywardsadresini ziyaret edebilirsiniz.

Emirates hakkında:

Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, bugüne kadar 500’ün üzerinde uluslararası ödül kazandı. Emirates, yolcularını altı kıtada, 85 ülkede 159 noktaya taşıyor. Emirates’in İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan haftada 11 uçuşu bulunuyor. Emirates’in İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşları ise haftada 5 kez olmak üzere 8 Haziran 2018’de başlıyor.

Emirates Skywards, Millerin Daha Esnek Yönetimiyle Skywards Üyelerine Daha Fazla Avantaj Sunuyor 30 Nisan 2024

Zeynep Kali

İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu. 15 Yıl Havacılık sektöründe çalıştı. Uçakları,yolcuları ve yolculukları çok sever. Farklı insanlar tanımak,tanımadığı şehirlerin sokaklarında dolaşmak en hoşlandığı şeydir. Bir kız çocuğu annesidir. Sitemizin Yazı İşleri Müdürüdür

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu