TRENDING ABD Federal Havacılık İdaresi, yeni Boeing 737-7 uçağını sertifikalandırdı
Havacılığı bizimle takip edin
Salı, Ağustos 4

İstanbul’dan Paris’e ilk tarifeli uçuşunu gerçekleştirdi

MEHMET KALI • 26 TEM 2015 • 1 DK OKUMA
İstanbul’dan Paris’e ilk tarifeli uçuşunu gerçekleştirdi 4 Ağustos 2026

Atlasglobal Havayolları, İstanbul’dan Paris’e ilk tarifeli uçuşunu gerçekleşatlasglobal paristirdi.

Atlasglobal Havayolları, Avrupa’daki yeni hatlarının açılışına Paris ile devam ediyor. İstanbul’dan Paris’e ilk tarifeli uçuşunu gerçekleştiren Atlasglobal, bu ilk uçuşu Atatürk Havalimanı’nda düzenlediği özel bir törenle kutladı.

Atlasglobal, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Paris Charles de Gaulle Havalimanı’na tarifeli uçuşlara başladı. 10 Temmuz tarihinde İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen bir tören ile başlayan ilk uçuşta, Atlasglobal yönetimi tarafından yolculara lokum ikram edilirken, kokpit ve kabin ekibi de çiçekler ile uğurladı.

Atlasglobal’in İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Paris’e haftanın her günü gerçekleşen uçuşları, İstanbul’dan saat 13:25’te, Paris’ten ise 17:10’da kalkıyor.

Mehmet Kali
Mehmet Kali

Havacılık sektörü ve hava kargo operasyonları üzerine analizler hazırlayan editör.

Yorumlar (0)