Türk Hava Yolları’nın global reklamcılık ajanslarından CP & B ile yaptığı anlaşma sona eriyor.

Geçtiğimiz Şubat ayında CP & B, Ben Affleck ve Jesse Eisenberg’in yer aldığı Gotham City ve Metropolis reklamlarıyla  Türk Hava Yolları için bir küresel bir reklam kampanyası hazırlamıştı. Bu şehirler, Batman v Superman: Dawn of Justice filminde yer almıştı.

Ajansın İngiltere’den ve uluslararası projelerden sorumlu genel müdürü Richard Pinder, “Müthiş bir bir buçuk yıllık yolculuğumuz oldu ve gurur duyduğumuz olağanüstü bir çalışma gerçekleştirdik.

“Birlikte Türk Hava Yolları’nı dünya standartlarında çekici bir marka haline getirdik, ”

“Bir süre önce Türk Hava Yolları’yla tekrar anlaşma süreci sözkonusu olduğunda katılmayacağımızı bildirdim – bugün de veda  vakti geldi.” “Türk Hava Yolları için en iyisini diliyoruz. ” dedi.

İçerik:campaignlive

Share.

İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu. 15 Yıl Havacılık sektöründe çalıştı. Uçakları,yolcuları ve yolculukları çok sever. Farklı insanlar tanımak,tanımadığı şehirlerin sokaklarında dolaşmak en hoşlandığı şeydir. Bir kız çocuğu annesidir. Sitemizin Yazı İşleri Müdürüdür

Comments are closed.

Exit mobile version