Close Menu
AEROPORTIST I +90 554 1730000 AEROPORTIST I +90 554 1730000
  • Anasayfa
  • Havaalanı
    • İstanbul Havalimanı Haberleri
  • Havacılık
  • Turizm
  • Havayolu
  • Kargo
  • İş İlanları
  • Firma Haberleri
  • Köşe Yazıları
Facebook X (Twitter) Instagram
Trending
  • Gondol, Teleferik ve Botlar: DHL’in, Dünyanın Ulaşılması Zor Bölgelerine Teslimat Çözümleri
  • Lüksü Zirveye Taşıyan Emirates, First Class Deneyimini Bir Üst Seviyeye Çıkarıyor
  • Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Mısır’ın Turizm ve Sivil Havacılık Bakanları ile bir araya geldi
  • Airops Aerospace Technology Ltd., havacılık teknolojilerinde önemli bir adım daha attı!
  • Sabiha Gökçen’den yeni stratejik bağlantı: Atırav’a direkt uçuşlar başladı
  • SIA GRUBU REKOR TÜM YIL GELİRİNİ VE NET KÂRINI AÇIKLADI
  • Hindistan’dan Çelebi’ye Şok Karar: Güvenlik İzni İptal Edildi
  • LİMA LOGISTICS’E TURKISH CARGO’DAN BAŞARI ÖDÜLÜ
Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
AEROPORTIST I +90 554 1730000 AEROPORTIST I +90 554 1730000
Demo
  • Anasayfa
  • Havaalanı
    • İstanbul Havalimanı Haberleri
  • Havacılık
  • Turizm
  • Havayolu
  • Kargo
  • İş İlanları
  • Firma Haberleri
  • Köşe Yazıları
AEROPORTIST I +90 554 1730000 AEROPORTIST I +90 554 1730000
Ev » Güncel Haberler » Sırada uçak gemisi var
Güncel Haberler

Sırada uçak gemisi var

Mehmet KaliBy Mehmet Kali19 Haziran 2016Yorum yapılmamış2 Mins Read
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul Tersane Komutanlığında düzenlenen Burgazada korvetinin denize indirilmesi ve Kınalıada korvetinin ilk kaynak törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, “Amfibi türü Anadolu gemisinden sonra artık biz kendi uçak gemimizi yapar hale geleceğiz ve uçak gemimizi inşallah yapacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı konuşmasında şunları söyledi:

“Türk Silahlı Kuvvetleri kendi uçak gemisine de sahip olacak, bunu da başaracağız. Hiçbir engel yok. İnanırsanız başarırsınız, azmederseniz başarırsınız. Şu anda evelallah bu azim ve kararlılıkta olan bir hükümet ve bir devlet vardır, bunu böyle bilin. Türkiye’nin bilhassa savunma sanayi ve askeri konularında atalete düşme, durma, duraksama lüksü yoktur. Her şeyden önce ülkemizin içinde yer aldığı stratejik coğrafya buna izin vermiyor. Artık icra konseyinin başında başbakanımız gemi inşa mühendisi olarak bulunuyor. Az önce kendisine bu süreler uzun değil mi dedim. O da aynen katıldı, uzun dedi. Artık bu süreleri 1,5 yıla indirmemiz lazım. Artık biz kendi uçak gemimizi yapacak hale geleceğiz. Türkiye kendi uçak gemisine de sahip olacak. İnanırsanız, azmederseniz başarırsınız.”

cumhurbaskani-burgazada2

‘7600’ÜN ÜZERİNDE TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ’

Erdoğan, terörle mücadelede başarılı olunduğuna da dikkat çekerek, “Bugüne kadar farklı yöntemler denendi. 2009’dan itibaren farklı isimlerle hayata geçirdiğimiz reformlar bölge halkına sorunun kaynağının bölücü terör örgütü olduğunu gösterdi. 20 Temmuz’dan itibaren bölge halkının tüm tehditlere rağmen örgütün yanında yer almamasının nedeni budur. Örgüt tarihinin en büyük hezimetini yaşadı. 7600’ün üzerinde terörist etkisiz hale getirildi” diye konuştu.

 

LOJİPORT

Burgazada korveti Kınalıada korveti uçak gemisi
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn WhatsApp Reddit Tumblr Email
Mehmet Kali avatarı
Mehmet Kali

    Hello everyone. My name is Mehmet Kali. In the industry, I am known as "Kali". I graduated from the first civil aviation training school in Turkey, which was known as the Civil Aviation School at the time and is now Eskişehir Technical University, in 1991. As I graduated from the Business Administration department, it was a bit challenging for me to integrate into the industry. I have worked for companies such as SultanAir, DHMI, Havaş, and Swissair, and currently, I provide services and consultancy in air cargo transportation. I have experience in dispatching, air traffic control, passenger services, and aircraft coordination. During my time at Swissair, I had the opportunity to experience aviation training in many countries. Since 2012, I have been focusing on air cargo transportation. For three years, I taught courses on air cargo at Nişantaşı University. I still hold valid IATA certifications related to both passenger and cargo operations. For over ten years, I have been managing aeroportist.com, a news website related to aviation, which initially started as a hobby. I enjoy building aviation networks and sharing knowledge. If there is anything I can contribute to, I am here. Best regards "kali"

    Related Posts

    Hindistan’dan Çelebi’ye Şok Karar: Güvenlik İzni İptal Edildi

    15 Mayıs 2025

    HAVAİST Yoğun Sezona Hazır

    14 Mayıs 2025

    UÇAN GENÇLİK ETKİNLİĞİ 18 MAYIS’TA ! 

    14 Mayıs 2025

    Comments are closed.

    • Hakkımızda
    • Künye
    • İletişim

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.