Close Menu
AEROPORTIST I +90 554 1730000 AEROPORTIST I +90 554 1730000
  • Anasayfa
  • Havaalanı
    • İstanbul Havalimanı Haberleri
  • Havacılık
  • Turizm
  • Havayolu
  • Kargo
  • İş İlanları
  • Firma Haberleri
  • Köşe Yazıları
Facebook X (Twitter) Instagram
Trending
  • İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Türkiye’nin En Değerli Markaları listesinde 8 basamak yükseldi
  • Türkiye’den St. Petersburg’a yoğun ilgi THY’ye uçak büyütüyor
  • AJet Kurban Bayramı’na 3 Yeni Hatla Giriyor
  • Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat IATA Yönetim Kurulu’na Yeniden Seçildi
  • SunExpress’ten İrlanda’da Yeni Rota: Cork
  • Türk Hava Yolları ve Thai Havayolları, Ortak İş Anlaşması İmzaladı
  • Havacılık Sektörünün Değerli İsmi Serdar Geliş’i Kaybettik
  • UPS Havayolları Güney Amerika ve Meksika uçuşlarında kapasite yeniden satışa açıldı!
Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
AEROPORTIST I +90 554 1730000 AEROPORTIST I +90 554 1730000
Demo
  • Anasayfa
  • Havaalanı
    • İstanbul Havalimanı Haberleri
  • Havacılık
  • Turizm
  • Havayolu
  • Kargo
  • İş İlanları
  • Firma Haberleri
  • Köşe Yazıları
AEROPORTIST I +90 554 1730000 AEROPORTIST I +90 554 1730000
Ev » Havaalanı » Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Yeni Apron Hizmete Açıldı!
Havaalanı

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Yeni Apron Hizmete Açıldı!

Mehmet KaliBy Mehmet Kali18 Ocak 2025Updated:18 Ocak 2025Yorum yapılmamış1 Min Read
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Yeni Apron Hizmete Açıldı! 2 Haziran 2025
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email
78 / 100
Altyapı Rank Math SEO
SEO Puanı

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Yeni Apron Hizmete Açıldı! ✈️

📌 İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yer alan orta apron, dün akşam itibarıyla hizmete girdi. Bu alanda 6’sı geniş gövde uçaklara özel olmak üzere toplamda 22 yeni park pozisyonu bulunuyor. Yeni apron, uçakların park etme ve yer hizmetleri süreçlerini daha hızlı ve etkili bir şekilde gerçekleştirme imkânı sunacak.


Operasyonel Kapasite Artıyor

Sabiha Gökçen Havalimanı yönetimi, 600’lü park alanı olarak bilinen bu yeni bölgenin faaliyete geçmesiyle birlikte operasyonel kapasitenin ciddi oranda arttığını belirtti. İç hatlar ve dış hatlar uçuşlarına aynı anda hizmet verebilecek şekilde tasarlanan alan, yolcu memnuniyetini ve hizmet kalitesini daha da yukarı taşıyacak.

Yeni apron, Sabiha Gökçen’in büyüyen yolcu ve uçak trafiğine yanıt verirken, emniyetli ve sorunsuz operasyonlar için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.


View this post on Instagram

 

A post shared by Mehmet Kali (@aeroportist)

🌟 Havacılıkta Yeni Bir Dönem
Bu gelişme, sadece operasyonel süreçleri hızlandırmakla kalmayıp, aynı zamanda havalimanının bölgesel bir havacılık merkezi olma yolundaki iddiasını da güçlendiriyor. Büyüyen kapasite ve artan kalite ile Sabiha Gökçen, yolcuları için her zamankinden daha güvenilir ve konforlu bir uçuş deneyimi sunmayı hedefliyor.

Birlikte gökyüzüne açılan yeni kapılar için! ✈️Sabiha Gökçen Havalimanı’nda Yeni Apron Hizmete Açıldı! 2 Haziran 2025

#Havacılık #SabihaGökçen #Havalimanı #Uçuşlar #YeniApron #GökyüzüYolculuğu #reklam değil

Sabiha Gökçen Havalimanı yeni apron Sabiha Gökçen Havalimanı yeni dönem Sabiha Gökçen Havalimanı yeni terminal
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn WhatsApp Reddit Tumblr Email
Mehmet Kali avatarı
Mehmet Kali

    Hello everyone. My name is Mehmet Kali. In the industry, I am known as "Kali". I graduated from the first civil aviation training school in Turkey, which was known as the Civil Aviation School at the time and is now Eskişehir Technical University, in 1991. As I graduated from the Business Administration department, it was a bit challenging for me to integrate into the industry. I have worked for companies such as SultanAir, DHMI, Havaş, and Swissair, and currently, I provide services and consultancy in air cargo transportation. I have experience in dispatching, air traffic control, passenger services, and aircraft coordination. During my time at Swissair, I had the opportunity to experience aviation training in many countries. Since 2012, I have been focusing on air cargo transportation. For three years, I taught courses on air cargo at Nişantaşı University. I still hold valid IATA certifications related to both passenger and cargo operations. For over ten years, I have been managing aeroportist.com, a news website related to aviation, which initially started as a hobby. I enjoy building aviation networks and sharing knowledge. If there is anything I can contribute to, I am here. Best regards "kali"

    Related Posts

    İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Türkiye’nin En Değerli Markaları listesinde 8 basamak yükseldi

    2 Haziran 2025

    İstanbul’a Yeni Bir Hava Köprüsü: UTair’in İlk Uçuşu Gerçekleşti!

    1 Haziran 2025

    Luiza Imenova, “Yeni bir rota, yeni bir başlangıç!”

    30 Mayıs 2025

    Comments are closed.

    • Hakkımızda
    • Künye
    • İletişim

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.