TRENDING URAL HAVAYOLLARI’NDAN ANTALYA’YA SEZON AÇILIŞI
Havacılığı bizimle takip edin
Cuma, Mart 20

‘Geleneksel SkyTeam Acente Etkinliği’ büyük bir katılım ve coşkuyla kutlandı

ZEYNEP KALI • 19 EKI 2022 • 3 DK OKUMA
skyteam,geleneksel
85 / 100 SEO Puanı

‘Geleneksel SkyTeam Acente Etkinliği’ büyük bir katılım ve coşkuyla kutlandı

Geçtiğimiz günlerde Pera Adalı’da gerçekleştirilen davetin ev sahipliğini, Türkiye’de faliyet gösteren SkyTeam üyesi havayollarından Air France Ticari Müdiresi Nilüfer Aktan ,Kore Havayolları Türkiye Müdürü Erdal Yazıcı ve Satış Müdiresi Öznur Yılmaz, Middle East Havayolları Türkiye Müdiresi Nesrin Ceran Sander, ve Satış Müdürü Duğuş Özdoğan, Vietnam Havayolları Türkiye Müdürü Ferzan Ünlüsoy ve Satış Müdiresi Melis Özkanlı , Saudia Havayolları Türkiye Satış Müdürü Ferit Aksun üstlendi. Geceye ayrıca havayolları çalışanları ve çok sayıda acente çalışanı da katılım gösterdi.

skyteam, geleneksel
Geleneksel SkyTeam Acente Etkinliği

Gecenin açılışı, ev sahibi SkyTeam havayollarının sunumu ile yapıldı. Yeni açılan Sydney, Sao Paulo loungeları hakkında bir gösterim yapılırken bir müjdeli haber de Virgin Atlantic Havayolları’nın 2023 yılında birliğe katılacağının duyurulması oldu.

Ayrıca sunumda, dünya COVID-19 pandemisine uyum sağlamaya devam ederken, SkyTeam üyelerinin yolcu ve çalışanlarının güvende kalmasına yardımcı olmak adına işbirliğine devam edeceklerinin altı çizildi.

SkyTeam’in markalı sağlık güvenliği ürünü sunan ilk ve tek küresel havayolu ittifakı olduğu belirtildi.

‘Sürdürülebilirliğin büyük destekçilerinden olan SkyTeam ve üye havayolları hava yolculuğunda bunu gerçeğe dönüştürmek için oldukça tutkulu bir çalışma içinde’ ifadeleri kullanıldı.

skyteam,geleneksel
Geleneksel SkyTeam Acente Etkinliği

 ‘IATA25by2025 Lider Kadın Yöneticilerinin en az %25 olacak şekilde arttırılmasını’ hedefleyen projeye SkyTeam’in de destek verdiğinin açıklanması geceye damga vurdu ve  tüm katılımcılardan büyük alkış topladı.

2023 için hazırlıkları başlayan sürdürülebilirlilik yarışmasının onayının alındığı ve hazırlıklarının başladığı duyuruldu.

Gece, havayolları  tarafından hazırlanan soruların acente çalışanları tarafından yanıtlandığı oyun ile devam ederken 1., 2. ve 3. olan çalışanların hediyeleri takdim edildi.

Gece canlı müzik eşliğinde yapılan eğlence, ve sohbetlerle sona erdi.

skyteam
Geleneksel SkyTeam Acente Etkinliği
Zeynep Kali
Zeynep Kali

İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu. 15 Yıl Havacılık sektöründe çalıştı. Uçakları,yolcuları ve yolculukları çok sever. Farklı insanlar tanımak,tanımadığı şehirlerin sokaklarında dolaşmak en hoşlandığı şeydir. Bir kız çocuğu annesidir. Sitemizin Yazı İşleri Müdürüdür

Yorumlar (0)