Close Menu
AEROPORTIST I +90 554 1730000 AEROPORTIST I +90 554 1730000
  • Anasayfa
  • Havaalanı
    • İstanbul Havalimanı Haberleri
  • Havacılık
  • Turizm
  • Havayolu
  • Kargo
  • İş İlanları
  • Firma Haberleri
  • Köşe Yazıları
Facebook X (Twitter) Instagram
Trending
  • Emirates, Telegraph Travel Awards 2025’te “Uzun Menzilli Uçuşlarda En İyi Havayolu” seçilerek bir kez daha gökyüzünün zirvesine yerleşti
  • Tatilsepeti’nden çok kanallı büyüme atağı
  • Kale Grubu ve ANDAR arasında Türkiye savunma ve havacılık sanayii açısından önemli ortaklık
  • Hafta sonunu uzatarak kısa tatile çıkanlar için rota önerileri!
  • Cruise ile seyahatte F1 heyecanı!
  • Lavanta’dan Airbus’a üç adet helikopter siparişi
  • Emirates Grubu, yeni inovasyon ve genişleme dönemini desteklemek amacıyla kapsamlı bir işe alım süreci başlattı
  • Dijital Havacılıkta Yeni Bir Sayfa: KEYVAN ve SiMTEK, IDEF 2025’te MoU İmzaladı
Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
AEROPORTIST I +90 554 1730000 AEROPORTIST I +90 554 1730000
Demo
  • Anasayfa
  • Havaalanı
    • İstanbul Havalimanı Haberleri
  • Havacılık
  • Turizm
  • Havayolu
  • Kargo
  • İş İlanları
  • Firma Haberleri
  • Köşe Yazıları
AEROPORTIST I +90 554 1730000 AEROPORTIST I +90 554 1730000
Ev » Firma Haberleri » Futbolun yıldızları İstanbul Yeni Havalimanı’nda bir araya geldi
Firma Haberleri

Futbolun yıldızları İstanbul Yeni Havalimanı’nda bir araya geldi

Zeynep KaliBy Zeynep Kali14 Mayıs 2018Yorum yapılmamış2 Mins Read
Futbolun yıldızları İstanbul Yeni Havalimanı’nda bir araya geldi 25 Temmuz 2025
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

İstanbul Yeni Havalimanı çalışanları, bu yıl üçüncüsü düzenlenen futbol turnuvasında kıyasıya mücadele ederken, final gecesi yıldızlar geçidine sahne oldu. “FutbolİGA” final maçı öncesi “Şöhretler Turnuvası” maçında iş adamı Abdurrahim Albayrak, Galatasaraylı eski futbolcu Necati Ateş, FIFA Kokartlı Hakem Mete Kalkavan ve Radyocu Gezegen Mehmet ile İGA Yönetim ve İcra Kurulu üyeleri forma giydi. Bu yıl yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı FutbolİGA’da kupayı, “Olimpik Liman” takımı kaldırdı.

Dünyanın sıfırdan yapılan en büyük havalimanı projesi olan İstanbul Yeni Havalimanı’nın inşaatını ve tamamlanmasının ardından 25 yıl süreyle işletmesini üstlenen İGA, Futbol Turnuvası’nın üçüncüsünü gerçekleştirdi.

İstanbul Yeni Havalimanı’nda görev alan 36 bin çalışana açık olarak gerçekleştirilen futbol turnuvasına 10’ar kişiden oluşan 164 takım katıldı. Yaklaşık 1 ay süren turnuva kapsamında oynanan 403 maç, Türkiye Futbol Federasyonu hakemleri tarafından yönetildi. İstanbul Yeni Havalimanı’nın Akpınar Yerleşkesi’nde düzenlenen final maçı öncesinde “Şöhretler Turnuvası” gerçekleştirildi. Spor ve medya camiasından sürpriz isimlerin bir araya geldiği turnuvada; iş adamı Abdurrahim Albayrak, Galatasaraylı eski futbolcu Necati Ateş ve Radyocu Gezegen Mehmet’in yanı sıra İGA Yönetim Kurulu Üyeleri, Mehmet Cengiz, Celal Koloğlu, Cemal Kalyoncu ile İcra Kurulu Başkanı Kadri Samsunlu, İcra Kurulu üyeleri Uğur Cengiz, Serdar Bacaksız, Anıl Koloğlu, Mehmet Kalyoncu da forma giydi.

Çalışanların yoğun bir ilgi ile izlediği ve birbirinden renkli görüntülere sahne olan etkinlikte, “Şöhretler Turnuvası” maçını iş adamı Abdurrahim Albayrak, Galatasarylı eski futbolcu Necati Ateş’in de forma giydiği “Beyaz Takım”, FIFA Kokartlı Hakem Mete Kalkavan’ın yönettiği “FutbolİGA” finalini ise “Olimpik Liman” takımı kazandı. Turnuvanın sportmenliğiyle en gözde takımı ise VIP Garsonlar seçildi.

Kazananlara ödüllerini takdim eden İGA Havalimanları İşletmesi CEO’su ve İcra Kurulu Başkanı H. Kadri Samsunlu, bu tür sosyal etkinlikler ile çalışanların motivasyonunun arttığını belirterek; “İGA Ailesi olarak böylesine bu denli büyük bir operasyonu başarıyla yürütüyoruz. 36 bin çalışanımızın her birinin emeği çok büyük. Açılışımız olan 29 Ekim’e sayılı günlerin kaldığı bu dönemde kuşkusuz ki motivasyon çok önemli. Bu yüzden İGA olarak çalışanlarımızın hem sportif hem de kültürel faaliyetlerde bulunmalarına destek olmak önceliklerimiz arasında yer alıyor. Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz futbol turnuvamıza 2 bin kişi katıldı. Turnuvamız profesyonel ligi aratmayacak futbol müsabakalarına sahne oldu. Bugün bizi yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize; spor ve medya camiasının değerli isimlerine teşekkür ediyor; bugünün kazanan takımlarını tebrik ediyorum”diye konuştu.

Futbolun yıldızları İstanbul Yeni Havalimanı’nda bir araya geldi 25 Temmuz 2025 Futbolun yıldızları İstanbul Yeni Havalimanı’nda bir araya geldi 25 Temmuz 2025

futbol turnuvası FutbolİGA İGA CEO’su kim İGA Havalimanları İşletmesi Olimpik Liman Şöhretler Turnuvası
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn WhatsApp Reddit Tumblr Email
Zeynep Kali avatarı
Zeynep Kali

    İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu. 15 Yıl Havacılık sektöründe çalıştı. Uçakları,yolcuları ve yolculukları çok sever. Farklı insanlar tanımak,tanımadığı şehirlerin sokaklarında dolaşmak en hoşlandığı şeydir. Bir kız çocuğu annesidir. Sitemizin Yazı İşleri Müdürüdür

    Related Posts

    Emirates, Telegraph Travel Awards 2025’te “Uzun Menzilli Uçuşlarda En İyi Havayolu” seçilerek bir kez daha gökyüzünün zirvesine yerleşti

    25 Temmuz 2025

    Tatilsepeti’nden çok kanallı büyüme atağı

    25 Temmuz 2025

    Kale Grubu ve ANDAR arasında Türkiye savunma ve havacılık sanayii açısından önemli ortaklık

    25 Temmuz 2025

    Comments are closed.

    • Hakkımızda
    • Künye
    • İletişim

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.