Perşembe, Mart 12
72 / 100 SEO Puanı

Emirates Havayolları İlk Airbus A350-941’ini Tanıttı!

Dubai merkezli Emirates Havayolları, ilk Airbus A350-941 uçağını tanıttı. A6-EXA tescil numaralı uçak, Ocak ayında Edinburgh’a yapacağı ilk ticari uçuşunu gerçekleştirecek.

Yeni uçak, Emirates’in uzun menzilli filosuna katılan en son üye. A350-941, 314 yolcu kapasitesine sahip ve 15.000 kilometreye kadar uçabiliyor. Uçak, Emirates’in müşterilerine daha fazla konfor ve lüks sunmak için tasarlandı.

A350-941, Emirates’in 126 adet Airbus A350 siparişinin ilki. Şirket, önümüzdeki yıllarda filosunu daha da genişletmeyi planlıyor.

Emirates’in yeni A350-941 uçağı, havayolu şirketinin büyüme ve gelişme stratejisinin bir parçası. Şirket, yeni uçaklarla daha fazla yolcuya daha fazla destinasyona ulaşmayı hedefliyor.

Emirates’in Yeni A350-941 Uçağı Hakkında Bilmeniz Gerekenler:

  • A350-941, Emirates’in 126 adet Airbus A350 siparişinin ilki.
  • Uçak, 314 yolcu kapasitesine sahip ve 15.000 kilometreye kadar uçabiliyor.
  • A350-941, Emirates’in müşterilerine daha fazla konfor ve lüks sunmak için tasarlandı.
  • Uçak, Ocak ayında Edinburgh’a yapacağı ilk ticari uçuşunu gerçekleştirecek.

Emirates’in yeni A350-941 uçağı, havayolu şirketinin büyüme ve gelişme stratejisinin bir parçası. Şirket, yeni uçaklarla daha fazla yolcuya daha fazla destinasyona ulaşmayı hedefliyor.

Emirates Havayolları İlk Airbus A350-941'ini Tanıttı! 12 Mart 2026

Share.

Hello everyone. My name is Mehmet Kali. In the industry, I am known as "Kali". I graduated from the first civil aviation training school in Turkey, which was known as the Civil Aviation School at the time and is now Eskişehir Technical University, in 1991. As I graduated from the Business Administration department, it was a bit challenging for me to integrate into the industry. I have worked for companies such as SultanAir, DHMI, Havaş, and Swissair, and currently, I provide services and consultancy in air cargo transportation. I have experience in dispatching, air traffic control, passenger services, and aircraft coordination. During my time at Swissair, I had the opportunity to experience aviation training in many countries. Since 2012, I have been focusing on air cargo transportation. For three years, I taught courses on air cargo at Nişantaşı University. I still hold valid IATA certifications related to both passenger and cargo operations. For over ten years, I have been managing aeroportist.com, a news website related to aviation, which initially started as a hobby. I enjoy building aviation networks and sharing knowledge. If there is anything I can contribute to, I am here. Best regards "kali"

Comments are closed.

Exit mobile version