72 / 100 SEO Puanı

Airbus, A350F Freighter Üretimi İçin Hazırlıklarını Tamamlıyor! ✈️

Airbus, geniş gövde uçak filosuna ekleyeceği A350F modelinin üretimine hazırlanıyor. Önümüzdeki altı ay içinde, Toulouse’daki nihai montaj hattında gerekli alet ve ekipmanların kurulumunu tamamlamayı hedefliyor.

A350F, daha büyük bir ana güverte kargo kapısı ve tam boy kargo yükleme sistemi gibi gelişmiş özelliklere sahip olacak. Bu özellikler, uçağı dünyanın en yetenekli ve verimli geniş gövde kargo uçağı haline getirecek.

Airbus, A350F modelinin 2025 yılında ilk uçuşunu gerçekleştirmesini ve 2026 yılında hizmete girmesini planlıyor. Bu gelişme, havacılık sektöründe önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Airbus A350F: Kargo Sektörüne Yeni Bir Güç Geliyor! ✈️📦

Airbus, A350’nin kargo versiyonu olan A350F’in üretimine yönelik hazırlıklarını hızla sürdürüyor. Önümüzdeki altı ay boyunca, A350 final montaj hattındaki aparat ve ekipmanların bu yeni kargo uçağına uyumlu hale getirilmesi planlanıyor. Airbus’ın, A350F ile kargo sektörüne getirmeyi hedeflediği yenilikler arasında daha geniş bir ana güverte kargo kapısı ve tam uzunlukta yükleme sistemi bulunuyor. Bu özellikler, A350F’i piyasadaki en güçlü ve verimli geniş gövdeli kargo uçağı haline getirmeyi amaçlıyor. 💪✈️

İlk Uçuş 2025, Hizmete Giriş 2026’da! 🕒

A350F’in ilk uçuşunu 2025’te gerçekleştirmesi ve 2026’da hizmete girmesi hedefleniyor. Bu yenilikçi kargo uçağı, operasyonel verimlilik ve yüksek taşıma kapasitesi ile sektörde güçlü bir rekabet yaratacak gibi görünüyor. Airbus, A350F ile kargo taşımacılığında geleceği şekillendirmeye kararlı.

 

Share.

Hello everyone. My name is Mehmet Kali. In the industry, I am known as "Kali". I graduated from the first civil aviation training school in Turkey, which was known as the Civil Aviation School at the time and is now Eskişehir Technical University, in 1991. As I graduated from the Business Administration department, it was a bit challenging for me to integrate into the industry. I have worked for companies such as SultanAir, DHMI, Havaş, and Swissair, and currently, I provide services and consultancy in air cargo transportation. I have experience in dispatching, air traffic control, passenger services, and aircraft coordination. During my time at Swissair, I had the opportunity to experience aviation training in many countries. Since 2012, I have been focusing on air cargo transportation. For three years, I taught courses on air cargo at Nişantaşı University. I still hold valid IATA certifications related to both passenger and cargo operations. For over ten years, I have been managing aeroportist.com, a news website related to aviation, which initially started as a hobby. I enjoy building aviation networks and sharing knowledge. If there is anything I can contribute to, I am here. Best regards "kali"

Comments are closed.

Exit mobile version