Aeroflot Novosibirsk-Antalya direkt uçuÅları baÅlıyor
Rusya’nın milli hava yolu Åirketi Aeroflot, turizm açısından önemli bir destinasyon olan Antalya’ya yeni bir direkt uçuÅ hattı açacaÄını duyurdu. 27 Nisan’dan itibaren baÅlayacak olan Novosibirsk-Antalya direkt uçuÅları, haftanın 4 günü Boeing 737-800 tipi uçaklarla icra edilecek.
Aeroflot, yaptıÄı açıklamada, bu adımın turizm ve ticaret iliÅkilerine katkı saÄlayacaÄını belirtti. Antalya, dünya çapında popüler bir turizm merkezi olması nedeniyle, turist sayısını artırmak amacıyla havayolu Åirketleri tarafından yoÄun olarak kullanılan bir destinasyon haline geldi. Aeroflot’un Novosibirsk’ten direkt uçuÅ baÅlatması, Rusya’dan Antalya’ya daha fazla turist akıÅı saÄlayacak ve bölgedeki turizm sektörünü canlandıracak.
Aeroflot’un bu yeni hattı, Novosibirsk ve Antalya arasındaki ticaret hacmini de artıracak. Her iki ülke arasındaki ekonomik iliÅkilerin güçlendirilmesi için bu tarz adımların atılması önemli bir rol oynuyor. Aeroflot’un Novosibirsk-Antalya direkt uçuÅları, turistlerin yanı sıra iÅ seyahati yapacak kiÅiler için de kolaylık saÄlayacak.
Sonuç olarak, Aeroflot’un Antalya’ya yeni bir direkt uçuÅ hattı açması, Rusya ve Türkiye arasındaki turizm ve ticaret iliÅkilerine katkı saÄlayacak. Yeni hattın turist sayısını artırması ve ekonomik iliÅkileri güçlendirmesi bekleniyor.
