Hava Kargo Hakkında Herşey
HavacılıkBTAManşetTAV Haberleri

TAV Çalışanları Anıtkabir’i Ziyaret Etti

86 / 100

TAV Çalışanları Anıtkabir’i Ziyaret Etti

TAV Havalimanları’ nın her yıl düzenlediği Ankara programı, TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Serkan Kaptan, TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer, İstanbul’dan ve Türkiye’deki havalimanlarından gelen 450’ye yakın çalışanın katılımıyla gerçekleşti.

TAV çalışanları

TAV çalışanları Anıtkabir’i ziyaret ederek Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulundu. Ziyaret sırasında mozoleye çelenk bırakıldı ve Kaptan, Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı. Esenboğa Havalimanı’nda BTA tarafından ağırlanan TAV çalışanları, I. ve II. Meclis ziyaretlerinin ardından gezi sonlandı.

TAV çalışanları

Gezi ile ilgili olarak TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Serkan Kaptan sosyal medya hesabından şöyle açıklama yaptı:

Türkiye’nin dört bir yanından gelen 450’den fazla çalışma arkadaşımla birlikte Anıtkabir’i ziyaret ettik ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygıyla ve minnetle andık. Artık geleneksel hale getirdiğimiz bu bir günlük gezi, 100. yaşına yaklaşan cumhuriyetin değerlerini hatırlamak ve hatırlatmak için sembolik bir fırsat sunuyor. Ülkemizden TAV gibi küresel ölçekte markalar çıkmasının arkasında da bu değerler yatıyor. Arkadaşlarımıza ev sahipliği yapan TAV Esenboğa ve BTA ekiplerine de teşekkür ediyorum.” dedi.

TAV çalışanları

Zeynep Kali

İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu. 15 Yıl Havacılık sektöründe çalıştı. Uçakları,yolcuları ve yolculukları çok sever. Farklı insanlar tanımak,tanımadığı şehirlerin sokaklarında dolaşmak en hoşlandığı şeydir. Bir kız çocuğu annesidir. Sitemizin Yazı İşleri Müdürüdür

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu