Hava Kargo Hakkında Herşey
Havacılık

EASYAVIA havacılık sektörüne hızlı bir giriş YAPTI

78 / 100

EASYAVIA havacılık sektörüne hızlı bir giriş YAPTI

Yakın zamanda havacılık sektörüne hızlı bir giriş yapan Easyavia, Birleşik Arap Emirlikleri’nin bayrak taşıyıcısı ve ikinci büyük havayolu şirketi olan ETIHAD AIRWAYS ile PSSA sözleşmesi imzaladı. Etihad yetkilendirdiği hizmetler için Easyavia ile devam kararı aldı.

DHMİ Genel Müdürlüğü’nden daha önce gözetim yönetim onayı alan Easyavia’nın kurucuları, bu yıl da Etihad Havayolları ile birlikte sezona hazır olduklarını bildirdi.

Dünyanın en etkili bayrak taşıyıcı havayollarından biri olan Etihad Havayolları, haftalık 7 frekans olarak İstanbul-Abu Dhabi uçuşlarını Boeing 787 ve Airbus 321 uçakları ile icra etmektedir. Pandemi döneminde birçok bayrak taşıyıcı havayolu şirketiyle görüşen ve bu dönemde artan maliyetler karşısında havayolları ile yapılan işbirliklerinin kazan – kazan ilişkisi içinde maliyetleri düşürücü etkileri olduğunu bildiren firma yetkilisi Onur Gökhan Hakvar, bu başarıların arkasının geleceğini ve Türkiye’deki havacılığın geliştirilmesi için ciddi çalışmalar yürütüldüğünü bildirdi.

Easyavia markası çok kısa zaman önce de Romanya’nın bayrak taşıyıcı havayolu firması TAROM Havayolları ve Libyalı taşıyıcı GHADAMES Air ile de sözleşme imzalamış ve Türkiye’deki yetkili temsilcisi olarak İstanbul Havalimanı’nda operasyonlarını yürütmeye başlamıştı.

EASYAVIA havacılık
EASYAVIA havacılık

Mehmet Kali

Hello everyone. My name is Mehmet Kali. In the industry, I am known as "Kali". I graduated from the first civil aviation training school in Turkey, which was known as the Civil Aviation School at the time and is now Eskişehir Technical University, in 1991. As I graduated from the Business Administration department, it was a bit challenging for me to integrate into the industry. I have worked for companies such as SultanAir, DHMI, Havaş, and Swissair, and currently, I provide services and consultancy in air cargo transportation. I have experience in dispatching, air traffic control, passenger services, and aircraft coordination. During my time at Swissair, I had the opportunity to experience aviation training in many countries. Since 2012, I have been focusing on air cargo transportation. For three years, I taught courses on air cargo at Nişantaşı University. I still hold valid IATA certifications related to both passenger and cargo operations. For over ten years, I have been managing aeroportist.com, a news website related to aviation, which initially started as a hobby. I enjoy building aviation networks and sharing knowledge. If there is anything I can contribute to, I am here. Best regards "kali"

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu