Close Menu
AEROPORTIST I +90 554 1730000 AEROPORTIST I +90 554 1730000
  • Anasayfa
  • Havaalanı
    • İstanbul Havalimanı Haberleri
  • Havacılık
  • Turizm
  • Havayolu
  • Kargo
  • İş İlanları
  • Firma Haberleri
  • Köşe Yazıları
Facebook X (Twitter) Instagram
Trending
  • Arda İcil, Flyadeal Türkiye Müdürü Oldu
  • İstanbul Sabiha Gökçen’de 144 araçlık yeni otopark bugün hizmete girdi
  • Corendon Airlines bir kez daha ihracat şampiyonları arasında
  • TK Aero: Turkish Cargo’dan Havacılık Sektörüne Hızlı Çözüm
  • İGA İstanbul Havalimanı ve Chicago O’Hare Uluslararası Havalimanı Kardeş Havalimanı Oldu
  • THY, 2033’te 813 uçaklık filoya ulaşmayı hedefliyor
  • Uzakrota, 2025 zirve maratonuna Kuala Lumpur’dan başladı!
  • İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ‘Küresel Ulaştırma Koridorları Forumu’na katıldı
Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
AEROPORTIST I +90 554 1730000 AEROPORTIST I +90 554 1730000
Demo
  • Anasayfa
  • Havaalanı
    • İstanbul Havalimanı Haberleri
  • Havacılık
  • Turizm
  • Havayolu
  • Kargo
  • İş İlanları
  • Firma Haberleri
  • Köşe Yazıları
AEROPORTIST I +90 554 1730000 AEROPORTIST I +90 554 1730000
Ev » Havacılık » Pegasus’tan Bayram Tatilini Henüz Planlamayanlara Müjde
Havacılık

Pegasus’tan Bayram Tatilini Henüz Planlamayanlara Müjde

Zeynep KaliBy Zeynep Kali24 Ağustos 2016Yorum yapılmamış2 Mins Read
Pegasus’tan Bayram Tatilini Henüz Planlamayanlara Müjde 1 Temmuz 2025
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

Pegasus’tan bayram tatilini henüz planlamayanlara müjde; Kurban Bayramı’nın ilk üç gününde yüzde 20 indirim

Pegasus Hava Yolları, Bayram tatilini henüz planlamayan misafirlerine yazın tadını çıkartmaya devam etmeleri için yeni bir fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında biletlerini 24 – 25 Ağustos’ta alan misafirler Kurban Bayramının ilk üç gününde yurt içinde yüzde 20 indirimli uçma fırsatını yakalayacak.

 

Pegasus Hava Yolları, bayram tatilini henüz planlamayan ve yaz tatiline devam etmek isteyen misafirleri için son derece avantajlı bir kampanya başlattı. İlk kez düzenlenen kampanya, biletlerini yeni alacak misafirlere Kurban Bayramı’nın ilk üç günü olan 12 – 13 – 14 Eylül tarihlerinde yüzde 20 indirimli seyahat etme fırsatı sunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen Pegasus misafirlerinin, biletlerini 24 – 25 Ağustos 2016 tarihlerinde flypgs.com, mobile.flypgs.com ve mobil uygulamalarından satın almaları yeterli olacak.

 

Bayram tatilini planlamak için son dakikaya kadar bekleyen ve yaz bitmeden bir kez daha tatile çıkmak isteyenler, Kurban Bayramı’nın ilk üç günü olan 12 – 14 Eylül tarihleri arasında yurt içinde yüzde 20 indirimli seyahat edecekler. Kampanyadan yararlanalar Türkiye’nin tatil cennetlerinde yazın son günlerinin tadını çıkartabilecek, aile ve akraba ziyaretlerini gerçekleştirebilecek ve kültür ve doğa gezilerine katılabilecek.

 

Uygun fiyat politikasıyla müşterilerine daha çok ve sık seyahat etmeleri için imkan, ilham ve seçenekler sunan, seyahatlerini A’dan Z’ye planlamaları için de pek çok hizmetten yararlanma olanağı sağlayan Pegasus, yeni kampanyasıyla misafirlerini Kurban Bayramı tatilinde yazın tadını çıkarmaya, seyahat etmeye davet ediyor.

 

Pegasus Hava Yolları Hakkında

1990 yılında charter uçuşlarla havacılık sektörüne giriş yapan Pegasus, 2005 yılında ESAS Holding tarafından satın alınarak düşük maliyetli iş modelini benimsemiştir. Pegasus, uygun ücretle ulaşım imkânı sunan, Türkiye’nin lider düşük maliyetli havayoludur. Hava yolu ile yolculuğun herkesin hakkı olduğuna inanan Pegasus, uyguladığı “low cost (düşük maliyetli hava yolu)” modeli ile misafirlerine uygun fiyatlı, zamanında kalkan ve genç uçaklarla seyahat etme imkânı sağlamaktadır. Pegasus, misafirlerini 33’ü yurt içinde, 70’i yurt dışında olmak üzere toplam 41 ülkede 103 noktaya ulaştırmakta ve İstanbul Sabiha Gökçen üzerinden Türkiye ile Avrupa, Kuzey Afrika, Ortadoğu, Rusya, Orta Asya arasında bağlantılı uçuşlar gerçekleştirmektedir. Pegasus, 2012 yılında Airbus firmasıyla imzaladığı ve teslim tarihindeki tutarı yaklaşık 12 milyar USD olan, 25 adedi opsiyonlu 100 uçaklık filo siparişi ile sipariş verdiği tarih itibariyle Türk Sivil Havacılık tarihinde bir seferde verilmiş en büyük siparişe imza atmıştır.

PEGASUS BAYRAM

bayram tatili ne zaman Bayram tatilini planlamak kültür ve doğa gezileri Kurban Bayramı ne zaman
Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn WhatsApp Reddit Tumblr Email
Zeynep Kali avatarı
Zeynep Kali

    İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu. 15 Yıl Havacılık sektöründe çalıştı. Uçakları,yolcuları ve yolculukları çok sever. Farklı insanlar tanımak,tanımadığı şehirlerin sokaklarında dolaşmak en hoşlandığı şeydir. Bir kız çocuğu annesidir. Sitemizin Yazı İşleri Müdürüdür

    Related Posts

    Arda İcil, Flyadeal Türkiye Müdürü Oldu

    30 Haziran 2025

    İstanbul Sabiha Gökçen’de 144 araçlık yeni otopark bugün hizmete girdi

    30 Haziran 2025

    Corendon Airlines bir kez daha ihracat şampiyonları arasında

    30 Haziran 2025

    Comments are closed.

    • Hakkımızda
    • Künye
    • İletişim

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.