Close Menu
AEROPORTIST I +90 554 1730000 AEROPORTIST I +90 554 1730000
  • Anasayfa
  • Havaalanı
    • İstanbul Havalimanı Haberleri
  • Havacılık
  • Turizm
  • Havayolu
  • Kargo
  • İş İlanları
  • Firma Haberleri
  • Köşe Yazıları
Facebook X (Twitter) Instagram
Trending
  • UPS, 2025 ikinci çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı
  • Türkiye Hava Kargo İhracatında Kriz: İki Gündür Sistem Arızası, Açıklama Yok
  • GARUDA INDONESIA VE SINGAPORE AIRLINES TİCARİ İŞ BİRLİĞİNİ DERİNLEŞTİRİYOR
  • Oman Air, SalamAir’ı Resmen Satın Alıyor?
  • İstanbul Havalimanı’ndan Yeni Bir Başarı Hikayesi!
  • Victor Osimhen Geliyor, Uçak Takip, Canlı izle
  • ARAMEX, TÜRKİYE GENELİNDE ACENTE AĞINI GENİŞLETİYOR!
  • AJet’te Koltuk Seçimi Yarı Fiyatına
Facebook X (Twitter) Instagram YouTube
AEROPORTIST I +90 554 1730000 AEROPORTIST I +90 554 1730000
Demo
  • Anasayfa
  • Havaalanı
    • İstanbul Havalimanı Haberleri
  • Havacılık
  • Turizm
  • Havayolu
  • Kargo
  • İş İlanları
  • Firma Haberleri
  • Köşe Yazıları
AEROPORTIST I +90 554 1730000 AEROPORTIST I +90 554 1730000
Ev » Havacılık » HAVAŞ SAUDİA ARABİA , CORENDON HAVAYOLLARINA HİZMET VERMEYE BAŞLADI
Havacılık

HAVAŞ SAUDİA ARABİA , CORENDON HAVAYOLLARINA HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Mehmet KaliBy Mehmet Kali19 Şubat 2016Updated:19 Şubat 2016Yorum yapılmamış1 Min Read
HAVAŞ SAUDİA ARABİA , CORENDON HAVAYOLLARINA HİZMET VERMEYE BAŞLADI 31 Temmuz 2025
Share
Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

corendon_havaş_saudia_arabia

Havaş Saudi Arabia, Corendon Havayolları’na Medine Havalimanı’nda hizmet vermeye başladı

Havaş Saudi Arabia, Corendon Havayolları’na Medine Havalimanı’nda hizmet vermeye başladı. İlk sefer yolcuları ve kabin ekibi Havaş yetkilileri tarafından çiçeklerle karşılandı.

Corendon Havayolları geçtiğimiz perşembe günü ilk uçuşunu gerçekleştirdiği İstanbul Sabiha Gökçen – Medine – İstanbul Sabiha Gökçen rotasında tüm sezon devam edecektir.

18 Şubat  XC8003 uçuşunda Sabiha Gökçen Havalimanından kalkan uçak , Gaziantep havalimanından da yolcu alarak Medine havalimanına devam etmektedir. Bu gece XC8004 olarak dönüş uçuşu 22:30 olarak tarifelidir.

Daha önce duyurulduğu gibi Corendon ve  Mimsaraya Turizm, Ramazan ayının sonuna kadar İstanbul’dan ve diğer tüm illerimizden  kutsal topraklara seferler düzenleyecektir.

Bu sezon ve önümüzdeki yıllarda, Corendon Havayolları gibi uluslararası bir firmayla çalışarak Umre seyahatine gidecek olan vatandaşlarımıza daha konforlu bir uçuş ayrıcalığı sağlayacaklarını belirten Mimsaraya Turizm ve Havacılık CEO’su Yılmaz Babaoğlu, “Uçuşlarımızda misafirlerimize ücretsiz sıcak yemek ve içecekler ikram ediyoruz. Diğer operatörlerin getirdiği 20 kg sınırlamanın üzerine, 5 kg ilave ederek yolcularımıza 25 kg bagaj hakkı tanıyoruz. Ayrıca misafirlerimiz 77 cm’ye çıkarılan koltuk aralığı sayesinde daha rahat bir uçuş gerçekleştirecek” dedi.

Babaoğlu, sezon boyu 1.000 şehit ailesini Kutsal Topraklara her şey dahil (ulaşım, konaklama ve yemek ) ücretsiz taşıyacaklarını açıkladı.

 

http://aeroportist.com/corendon-kutsal-topraklarda.html

Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn WhatsApp Reddit Tumblr Email
Mehmet Kali avatarı
Mehmet Kali

    Hello everyone. My name is Mehmet Kali. In the industry, I am known as "Kali". I graduated from the first civil aviation training school in Turkey, which was known as the Civil Aviation School at the time and is now Eskişehir Technical University, in 1991. As I graduated from the Business Administration department, it was a bit challenging for me to integrate into the industry. I have worked for companies such as SultanAir, DHMI, Havaş, and Swissair, and currently, I provide services and consultancy in air cargo transportation. I have experience in dispatching, air traffic control, passenger services, and aircraft coordination. During my time at Swissair, I had the opportunity to experience aviation training in many countries. Since 2012, I have been focusing on air cargo transportation. For three years, I taught courses on air cargo at Nişantaşı University. I still hold valid IATA certifications related to both passenger and cargo operations. For over ten years, I have been managing aeroportist.com, a news website related to aviation, which initially started as a hobby. I enjoy building aviation networks and sharing knowledge. If there is anything I can contribute to, I am here. Best regards "kali"

    Related Posts

    UPS, 2025 ikinci çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı

    31 Temmuz 2025

    GARUDA INDONESIA VE SINGAPORE AIRLINES TİCARİ İŞ BİRLİĞİNİ DERİNLEŞTİRİYOR

    31 Temmuz 2025

    Oman Air, SalamAir’ı Resmen Satın Alıyor?

    31 Temmuz 2025

    Comments are closed.

    • Hakkımızda
    • Künye
    • İletişim

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.