All Nippon Airways, İstanbul, Milano ve Stockholm Seferleriyle Küresel Bağlantılarını Güçlendiriyor! 🌏✈️
Japonya’nın önde gelen havayolu şirketlerinden ANA (All Nippon Airways), küresel ağını genişletmeye devam ediyor! Milano, Stockholm ve İstanbul’a başlattığı yeni direkt uçuşlarla hem iş hem de kültürel bağlantıları güçlendiriyor. Uzun yıllara dayanan planlama ve titiz çalışmaların sonucu olarak hayata geçen bu hatlar, ANA’nın uluslararası pazardaki büyüme stratejisinin önemli bir parçasını oluşturuyor. 🏆
Milano: ANA, 25 Yıl Sonra İtalya’ya Geri Döndü! 🇮🇹✈️
ANA, 3 Aralık 2024’te Tokyo-Milano arasında üç frekanslı seferlerine başladı. Bu açılış, havayolunun 25 yıl aradan sonra İtalya pazarına dönüşünü simgeliyor. ANA Milano ekibinden Viviana Reali ve Yuki Okigi, bu tarihi anın uzun yıllara dayanan bir çalışmanın sonucu olduğunu vurguladı.
🔹 ANA, 1995 yılında Osaka-Roma hattı ile İtalya’ya giriş yapmış, bir yıl sonra Osaka-Milano uçuşlarını başlatmıştı. Ancak 1999 yılında seferler durdurulmuştu. 2020’de Milano uçuşlarının yeniden başlayacağı duyurulmuş fakat pandemi nedeniyle ertelenmişti.
🔹 2024 sonunda beklenen an geldi ve ANA Milano ekibi, yeni hat için büyük bir özveriyle çalışarak ekiplerini güçlendirdi ve ofislerini kurdu.
📍 Milano, gölleri, Alpler’e yakınlığı, modası ve gastronomisiyle Japon yolcular için cazip bir destinasyon sunuyor. ANA, ilerleyen dönemde uçuş frekanslarını artırarak İtalya ile Japonya arasındaki bağı daha da güçlendirmeyi hedefliyor.
Stockholm: İsveç ile Japonya Arasında Bir İlk! 🇸🇪✈️
ANA, 31 Ocak 2025’te Tokyo-Stockholm uçuşlarını başlatarak İsveç ile Japonya arasındaki ilk direkt uçuşu hayata geçirdi.
🔹 ANA Stockholm ekibinden Yoko Tatsumi ve Adam Jamal, yeni rotanın açılış sürecinde yaşadıkları heyecanı ve karşılaştıkları zorlukları paylaştı. Tatsumi, operasyon ekibinde yıllarca çalıştıktan sonra 2024’te Stockholm ekibine katıldı.
🔹 Stockholm ekibi, farklı geçmişlerden gelen yetenekli çalışanlarıyla güçlü bir ekip ruhuna sahip. İlk uçuşun kalkışını görmek, tüm ekibi gururlandırdı ve İsveç-Japonya bağlantısının önemini bir kez daha ortaya koydu.
📍 Stockholm’ün büyüleyici şehir manzaraları ve doğası, Japon yolcular için rahatlatıcı ve keşfedilmeye değer bir deneyim sunuyor. ANA Stockholm ekibi, ilerleyen dönemde frekans artışı ve yolcu deneyimini daha da iyileştirmeyi planlıyor.
İstanbul: Japonya-Türkiye Arasında Yeni Bir Dönem Başladı! 🇹🇷✈️
12 Şubat 2025’te ANA, Tokyo-İstanbul uçuşlarını başlatarak Japonya ile Türkiye’yi direkt olarak birbirine bağlayan ilk Japon havayolu oldu!
🔹 ANA İstanbul ekibinden Rafet Sankul, bu tarihi sürecin en önemli tanıklarından biri oldu. 2020 yılında ANA’ya kargo uzmanı olarak katılan Sankul, yeni hattın açılışı öncesinde idari konulara da yoğunlaştı.
🔹 Sıfırdan bir operasyon kurmanın zorluklarına rağmen, İstanbul ekibinin güçlü takım ruhu ve güvenlik konusundaki titizliği, başarılı bir açılış sürecine katkı sağladı.
📍 İstanbul’un 1.600 yıllık tarihi ve kültürel mirası, Japon yolcular için büyüleyici bir deneyim sunuyor. ANA İstanbul ekibi, ilerleyen dönemlerde sefer sıklığını artırarak Türkiye ile Japonya arasındaki bağlantıyı daha da güçlendirmeyi hedefliyor.
🚀 ANA, bu üç yeni destinasyon ile küresel varlığını daha da güçlendirirken, yolcularına konforlu ve güvenli bir seyahat deneyimi sunmaya devam ediyor!
#ANA ✈️ #TokyoMilano #TokyoStockholm #Tokyoİstanbul #Havacılık 🌍 #Japonya #YeniRotalar