Hava Kargo Hakkında Herşey
Havacılık

2022 yılında dünyayı Emirates’in yeni özel fiyatlarıyla keşfedin

74 / 100

2022 yılında dünyayı Emirates’in yeni özel fiyatlarıyla keşfedin

3 Ocak – 24 Ocak tarihleri arasında satın alacağınız biletlere özel fiyatlarla, uzun zamandır ihtiyacınız olan tatile çıkın veya uzaklarda bekleyen sevdiklerinizle kavuşun

Dünyanın en büyük uluslararası havayolu şirketi Emirates, yolcularının 2022’de unutulmaz seyahat deneyimlerine yenilerini eklemeleri için yepyeni bir kampanya başlattı. Emirates yolcuları,  çeşitli popüler seyahat noktaları için Ekonomi Sınıfı’nda 509 $ ve Business Class’ta 2199 $’ten başlayan özel fiyatlardan* faydalanabilecekler.

Kaçırılmayacak bu kampanya ile yolcular ayrıca esnek bilet seçeneklerinden ve Ücretsiz Covid-19 Tıbbi Seyahat Sigortası’dan yararlanabilecekler. 

Kampanyadan yararlanmak isteyen Emirates yolcuları, 30 Haziran 2022 tarihine kadar yapacakları seyahatler için 3 Ocak – 24 Ocak 2022 tarihleri arasında Ekonomi Sınıfı ve Business Class uçuş rezervasyonlarını Emirates.com.tr üzerinden veya seyahat acentelerinden yaptırıp, satın alabilirler

Bu yeni özel fiyatlara ek olarak, gözde tatil merkezi Dubai’ye seyahat eden ve Dubai’den aktarmalı seyahat ederken Dubai’de kısa bir mola vermeyi düşünen yolcular Emirates’in sunduğu daha fazla avantajlardan yararlanabilirler.

  • Ücretsiz Günlük Expo Bileti: Büyük Expo 2020 etkinliği süresince herhangi bir zamanda Dubai’yi ziyaret eden veya seyahati sırasında Dubai’de kısa bir mola vermek isteyen Emirates yolcuları havayolundan ş satın aldıkları her bilet için ücretsiz bir günlük Emirates Expo Bileti almaya hak kazanamıyorlar. Ayrıntılı bilgi için özel teklif sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 
  • My Emirates Pass – Expo Versiyonu: 31 Mart 2022 tarihine kadar Dubai’ye seyahat eden veya seyahatleri sırasında Dubai’de kısa bir mola vermek isteyen   yolcular, My Emirates Pass Expo 2020 Dubai promosyonu kapsamında yalnızca Emirates biniş kartlarını göstererek şehri daha fazla keşfedebilir, 500’den fazla mağaza, restoran ve eğlence merkezinde özel indirimlerden ve avantajlardan faydalanabilirler.
  • Dubai’de Geçirdiğiniz Her Dakika İçin Bir Mil Kazanın: Emirates yolcuları 31 Mart 2022 tarihine kadar Dubai’de geçirdikleri her bir dakika için 1 Skywards Mili kazanıyorlar. Emirates Skywards üyeleri veya 31 Mart 2022 tarihinden önce programa kayıt yaptıran yeni üyeler Dakika Başına Bir Mil kampanyasından yararlanarak 5.000’e kadar Mil puanı kazanabilecekler. Kampanya, Dubai’deki Expo 2020 süresince yapılacak seyahatler için 1 Ağustos 2021 ve 31 Mart 2022 tarihleri arasında satın alınan biletler için geçerlidir. Biletleri Emirates tarafından satışa sunulan ve flydubai tarafından gerçekleştirilen Emirates (EK) sefer numaralı uçuşlar da kampanya kapsamına dahildir.

Emirates ile seyahat:

Yolcularının sağlığını ve mutluluğunu birinci önceliği sayan Emirates, uçuşların her adımında kapsamlı bir dizi güvenlik tedbiri aldı. Havayolu ayrıca temassız teknoloji uygulaması sayesinde dijital doğrulama olanaklarını geliştirerek yolcularına IATA Travel Pass uygulamasını daha çok kullanma olanağı sunuyor. 

Emirates, koşulların çok çabuk değiştiği bu dönemde yolcuların ihtiyaçlarını karşılayan yenilikçi ürün ve hizmetlerle sektöre liderlik etmeye devam ediyor. Havayolu, sunduğu daha cömert ve esnek rezervasyon politikalarının ve Ücretsiz Covid-19 Tıbbi Seyahat Sigortasının, yanı sıra yolcu sadakat programı üyelerinin  millerini ve statülerini korumalarına yardımcı olarak müşteri hizmetleri girişimlerini bir adım ileriye taşıdı. 

Yolculara, ülkelerinde yayınlanan güncel seyahat gereksinimlerini kontrol etmelerini ve seyahat edecekleri noktalarındaki seyahat gereksinimlerini yerine getirdiklerinden emin olmaları önerilmektedir. Dubai’ye dönen şehir sakinlerinin ve uluslararası ziyaretçilerin Dubai’ye giriş koşulları hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıda yer alan adresi ziyaret ediniz:

https://www.emirates.com/english/help/covid-19/dubai-travel-requirements/

* Koşullara tabidir.

Emirates Hakkında:

Emirates, dünyayı global merkezi olan Dubai aracılığıyla birbirine bağlayan, dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden biridir. Emirates, bugüne kadar 500’ün üzerinde uluslararası ödül kazandı. Modern, verimli ve rahat uçaklarıyla 1987 yılından beri Türkiye’deki yolcularını Dubai üzerinden dünyaya bağlıyor. Emirates, ‘Ücretsiz Covid-19 Tıbbi Seyahat Sigortası’ kapsamında yolculara, dünyanın neresine olursa olsun gönül rahatlığı içinde seyahat etme imkânı sunuyor. Emirates, ikonik çift katlı süperjumbo Airbus A380 ve Boeing 777- 300ER uçakları ile İstanbul Havalimanı’ndan haftada toplam 17 sefer gerçekleştiriyor.

Detaylı bilgi için: www.emirates.com.tr

emirates

Zeynep Kali

İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu. 15 Yıl Havacılık sektöründe çalıştı. Uçakları,yolcuları ve yolculukları çok sever. Farklı insanlar tanımak,tanımadığı şehirlerin sokaklarında dolaşmak en hoşlandığı şeydir. Bir kız çocuğu annesidir. Sitemizin Yazı İşleri Müdürüdür

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu