Hava Kargo Hakkında Herşey
Son Dakika

2020 yılına kadar Euroleague Basketball’un isim sponsoru

euroluague2020

Türk Hava Yolları, 2020 yılına kadar Euroleague Basketball’un isim sponsoru

Tarihinde ilk kez bir marka ile isim sponsorluğu anlaşması gerçekleştiren Euroleague Basketball ile sporun daimi destekçisi Türk Hava Yolları, 2010 yılında adım attıkları stratejik işbirliğine 2020 yılına kadar devam kararı aldı.

Son üç yıldır “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” seçilen Türk Hava Yolları’nın, Avrupa basketbolunun en büyük organizasyonu Turkish Airlines Euroleague’e ait isim hakkı sponsorluğunun opsiyonlu 5 yıllık bölümünü kesinleştiren anlaşma da imzalandı.

Paris’te gerçekleşen 2010 Final Four’da Türk Hava Yolları’nın Euroleague Basketball’un ana sponsorlarından biri olması ile yaşanan başarılı deneyim, her iki tarafın da uzun vadeli, başarılı işbirliğine giden süreçte başlangıç noktası olma özelliğini taşıyor. Daha sonraki yıllarda, her iki tarafta sponsorluğun verimli geçmesine istinaden, işbirlikleri uzatma konusunda bir anlaşma sağlamışlardır.

Her yıl, 24 takımın mücadele ettiği ve toplamda 252 müsabakaya sahne olan Turkish Airlines Euroleague’de, 4 takımlı İspanya’dan sonra en fazla takım gönderme hakkına sahip Türkiye’den Anadolu Efes, Galatasaray Liv Hospital ve Fenerbahçe Ülker  takımları mücadele ediyor. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu