Hava Kargo Hakkında Herşey
Dhmi HaberleriGüncel HaberlerHavacılık

2017 Yılı Stajyer Hava Trafik Kontrolörü Atama Duyurusu

2017 yılı Stajyer Hava Trafik Kontrolörü alımı sonucu Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması sonuçlanan ve ataması yapılan Stajyer Hava Trafik Kontrolörü adayların isimleri ve görev yerleri ekli listede belirtilmiştir. Adayların atanmalarına ilişkin tebligat ilgili Müdürlük/Başmüdürlüğe ve adayların e-mail adreslerine yapılmış olup, adayların adreslerine ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması henüz tamamlanmamış olan adaylar için soruşturmaların tamamlanmasına müteakip yeni bir duyuru yapılacaktır.

 

Ataması yapılan adayların en geç 25.12.2017 tarihine kadar görevlerine başlamaları gerekmekte olup, belge ile ispatı mümkün zorlayıcı sebepler olmaksızın belirlenen süre içinde görevlerine başlamayanların atamaları iptal edilecektir.

 

 

NOT : VAKIFLAR BANKASINDA MAAŞ HESABI AÇTIRMAYAN ADAYLARIN VAKIFLAR BANKASINDA MAAŞ HESABI AÇTIRMALARI VE IBAN NUMARALARINI GÖREVE BAŞLADIKLARI HAVALİMANI MÜDÜRLÜK/BAŞMÜDÜRLÜĞÜNE BİLDİRMELERİ GEREKMEKTEDİR.

 

İRTİBAT           :

DHMİ İNSAN KAYNAKLARI DAİRESİ BAŞKANLIĞI

TLF: 0312 204 28 52

0312 204 22 60

 

Ekli Dosyalar

2017 Yılı Stajyer Hava Trafik Kontrolörü Atama Duyurusu 20 Nisan 2024

Zeynep Kali

İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu. 15 Yıl Havacılık sektöründe çalıştı. Uçakları,yolcuları ve yolculukları çok sever. Farklı insanlar tanımak,tanımadığı şehirlerin sokaklarında dolaşmak en hoşlandığı şeydir. Bir kız çocuğu annesidir. Sitemizin Yazı İşleri Müdürüdür

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu