Hava Kargo Hakkında Herşey
Dhmi HaberleriGüncel Haberler

2017 Asistan Hava Trafik Kontrolörü Yerleştirmesi Duyurusu

2017 Asistan Hava Trafik Kontrolörü alımı sonucu Kuruluşumuz emrine yerleştirilen ve “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması” tamamlanan adayların isimleri ve atandıkları yerlere ilişkin liste ekte yer almaktadır.

 

Adayların atanmalarına ilişkin tebligat ilgili Müdürlüklere yapılmıştır.

 

Tebligatlar mail adreslerine yapıldığından ikamet adreslerine ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

 

Ataması yapılan adayların Elektronik Tebligat Yönetmeliği ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 62. Maddesinde belirtilen süre içerisinde görevlerine başlamaları zorunludur. Belge ile ispatı mümkün zorlayıcı sebepler olmaksızın söz konusu madde hükmünde belirlenen süreler içinde görevlerine başlamayanların atamaları, aynı Kanunun 63.maddesi gereğince iptal edilecektir.

 

 

NOT : ADAYLARIN VAKIFLAR BANKASINDA MAAŞ HESABI AÇTIRMALARI VE IBAN NUMARALARINI GÖREVE BAŞLADIKLARI HAVALİMANI MÜDÜRLÜKLERİNE BİLDİRMELERİ GEREKMEKTEDİR.

 

İRTİBAT      :

DHMİ İNSAN KAYNAKLARI

DAİRESİ BAŞKANLIĞI

TLF: 0312 204 28 52

Ekli Dosyalar

 

Kaynak:https://www.dhmi.gov.tr/

2017 Asistan Hava Trafik Kontrolörü Yerleştirmesi Duyurusu 27 Nisan 2024

Zeynep Kali

İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu. 15 Yıl Havacılık sektöründe çalıştı. Uçakları,yolcuları ve yolculukları çok sever. Farklı insanlar tanımak,tanımadığı şehirlerin sokaklarında dolaşmak en hoşlandığı şeydir. Bir kız çocuğu annesidir. Sitemizin Yazı İşleri Müdürüdür

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu