Hava Kargo Hakkında Herşey
Güncel HaberlerHavacılıkTHYTurkish cargo haberleri

2016 ‘Havayolu Taşıyıcısı’ Ödülü Turkish Cargo’nun

Lojistik sektöründe 7 yıldır devam eden “Atlas Lojistik Ödülleri” yarışması sonrasında toplam 25 ödül törenle sahiplerine verildi.59 aday arasında yer alan Turkish Cargo,2016 yılının ‘Havayolu Taşıyıcısı’ ödülüne layık görüldü.

Toplam 25 ödülün sahipleriyle buluştuğu organizasyonda Turkish Cargo Uluslararası Hava Taşıma Firmaları ( Havayolu Taşıyıcısı) ödülüne layık görüldü. Sektöre verdiği iş ve değer katkısıyla bayrak taşıyıcı konumunda olan Turkish Cargo aldığı ödül ile bu alandaki yerini korumuş oldu.Düzenlenen törende Turkish Cargo ödülünü Operasyondan Sorumlu Başkan Yardımcısı Serdar Demir aldı.

Türkiye’nin lojistik alanındaki ‘Atlas’ları belli olduğu tören çerçevesinde 17 Kasım 2016’da İFM’de yapılan törenle dağıtılan ödüller için 59 aday mücadele etti. Törende, Organizasyon Komitesi adına bir konuşma yapan İlker Altun ; ‘Kesintisiz olarak 7 yıldır organize edilen Lojistik Ödülleri Yarışması, her geçen yıl yeni bir aşama katediyor.’ dedi. ‘Atlas’ı almak için Turkish Cargo ve sektördeki pek çok marka performansları ve projeleri ile yarışmaya dahil oluyor.’ şeklinde devam etti.

 Kaynak:turkishcargo
tk-hayayolu-tasiyici-o%cc%88du%cc%88l

Zeynep Kali

İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu. 15 Yıl Havacılık sektöründe çalıştı. Uçakları,yolcuları ve yolculukları çok sever. Farklı insanlar tanımak,tanımadığı şehirlerin sokaklarında dolaşmak en hoşlandığı şeydir. Bir kız çocuğu annesidir. Sitemizin Yazı İşleri Müdürüdür

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu