Hava Kargo Hakkında Herşey
HavacılıkTHY

2015 yılının “En İyi Yatırımcı İlişkileri” seçildi

ir magazineTürk Hava Yolları Yatırımcı İlişkileri IR Magazine tarafından Türkiye’de 2015 yılının “En İyi Yatırımcı İlişkileri” seçildi.

Son beş yıldır “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” seçilen Türk Hava Yolları, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Yatırımcı ilişkileri alanında dünyanın en prestijli organizasyonlarından olan IR Magazine Awards-Europe 2015’te, Türk Hava Yolları “Türkiye’nin En İyisi” seçilirken Güney Avrupa’nın da en iyi dört şirketi arasında yer aldı. Bu yılın en iyileri Dünya genelinde 26 ülkeden 791 analist ve portföy yöneticisinin bağımsız oylarıyla belirlendi.

Yatırımcı İlişkileri alanında dünyanın en önde gelen ve saygın yayınlarından olan biri olan IR Magazine (Investor Relations Magazine) tarafından Londra’da 25.’si düzenlenen, Novo Nordisk, BASF, Unilever, Continental gibi Dünya devi şirketlerin de ödül aldığı “IR Magazine Awards – Europe” etkinliğinde Türk Hava Yolları “Türkiye’nin En İyi Yatırımcı İlişkileri” ne sahip şirketi seçildi.

Finans dünyasındaki diğer ödüllerden farklı olarak şirketlerin adaylık için başvuruda bulunamadıkları bu bağımsız değerlendirme, IR Magazine tarafından 20 yıllık bir süreçte oluşturulmuş yatırımcı veri tabanında yer alan profesyonellerle bağlantı kurularak kapsamlı araştırmalar sonucunda belirlenen şirketler arasında yapılıyor.

IR Magazine hakkında

Dünyanın önde gelen yayın organlarından Economist Grup’un bünyesinde 1988 yılında kurulan IR Magazine, şirketler ve yatırımcılar arasındaki ilişkilere odaklanan küresel ölçekteki tek yayındır. IR Magazine hazırladığı makale, araştırma raporları ve algı çalışmalarına ek olarak, dünya genelinde yatırımcı ilişkileri alanında birçok önemli etkinlik organize etmektedir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu