BTA CEOâsu Baha Bülbül oldu
TAV Havalimanları iÅtiraki BTAâda üst düzey atama gerçekleÅti. Baha Bülbül, BTAânın yeni CEOâsu olarak görevine baÅladı.Â
TAV Havalimanlarıânın yiyecek-içecek iÅtiraki BTA, üst düzey görev deÄiÅikliÄini duyurdu. 1999âdan bu yana BTAâda önemli pozisyonlarda rol alan Baha Bülbül, BTA CEOâluÄuna atandı. Baha Bülbül, BTAâdaki uzun yıllara dayanan birikim ve tecrübesiyle globalleÅme, dijitalleÅme, sürdürülebilirlik gibi kritik süreçlere odaklanarak Åirketin büyümesini sürdürecek.

Baha Bülbül, Bilkent Ãniversitesi Turizm İÅletmeciliÄi bölümü mezuniyetinin ardından İstanbul Ãniversitesi MBA yüksek lisans programını tamamladı. BTAâdaki iÅ yaÅantısı Maliyet Kontrol Müdürü olarak Ekim 1999âda baÅlayan Baha Bülbül, 2006-2011 yılları arasında BTA İŠGeliÅtirme Direktörü olarak kariyerine devam etti. Aralık 2011 – Aralık 2020 arasında BTA Denizyolları operasyonunun Genel Müdürü olarak çalıÅan Bülbül, Aralık 2020âde BTA Havalimanları Operasyondan Sorumlu İcra Kurulu ÃyeliÄine (COO) atandı. YaklaÅık 2,5 yıldır bu görevi baÅarıyla yürüten Baha Bülbül 1 Mayıs 2023 itibariyle BTA CEOâsu olarak yeni görevine baÅlayacak.
Åirket tarafından BTA Yiyecek ve İçecek Hizmetleri A.Å. Ãretim ve Tedarik Zinciriânden Sorumlu İcra Kurulu Ãyesi Volkan Cılgaânın mevcut sorumluluklarına ek olarak bundan böyle BTA İcra Kurulu BaÅkan Yardımcısı olarak görev yapacaÄı da bildirildi.
BTA hakkında:
TAV Havalimanları iÅtiraki olan BTA; Türkiye, Gürcistan, Makedonya, Tunus, Umman, Letonya ve Hırvatistan olmak üzere toplam 7 ülkede, 14 havalimanında, 200âü aÅkın noktada  misafirlerine dünya mutfaklarının zengin menü seçeneklerini sunuyor. Servis hizmetlerinin yanı sıra kendi üretim tesisinde 100âe yakın marka için endüstriyel ölçekte ayda 5 milyon adet butik üretim yapan BTA, 16 ülkeye gıda tedariki de saÄlıyor. BTA, tam 23 yıldır yiyecek-içecek sektörüne dair faaliyet gösterdiÄi tüm alanlarda Türkiye’nin lider, dünyanın ise en tanınmıŠÅirketlerinden biri olmak vizyonuyla faaliyetlerini sürdürüyor.