Anasayfa / Emirates Haberleri / Emirates’ten EK203 Sefer Sayılı Uçak ile İlgili Basın Açıklaması

Emirates’ten EK203 Sefer Sayılı Uçak ile İlgili Basın Açıklaması

Dubai-New York seferini yapan EK 203 sefer sayılı uçuş hakkında yapılan Emirates açıklaması:

Emirates Havayolu olarak, EK 203 sefer sayılı uçuşta bulunan tüm yolcuların uçaktan ayrıldığını teyit ederiz. Tüm yolcular, uçaktan ayrılmadan önce yerel sağlık yetkilileri tarafından sağlık taramasından geçirilmiş; 3 yolcu ve 7 personel ise daha fazla tıbbi bakım ve değerlendirme için hastaneye transfer edilmiştir. 9 yolcu, uçağın yakınındaki alanda ek tıbbi taramadan geçirilmiş ve gitmelerinde bir sakınca bulunmamıştır. Yolcuların geri kalanı ise gümrük geçişlerini yapmıştır. Mürettebatımız ve yer hizmetleri personelimiz, bu taramalar sırasında yetkililerle tam bir iş birliğine gitmiş ve ilgili uçak Emirates’e teslim edilmiştir.

Gelen uçuşun gecikmesi nedeniyle, JFK’den Dubai’ye dönüş yapan EK204 sefer sayılı uçuş yaklaşık 3 saat gecikecektir. Dubai’de bağlantılı uçuşu olan ve bu gecikmeden etkilenecek yolculara, Emirates personeli yeniden rezervasyon yapmak konusunda yardımcı olacaktır.

Müşterilerimize verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diler, müşterilerimizin ve mürettebatımızın güvenliği ve refahının her zaman önceliğimiz olduğunu belirtiriz.

Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.

Emirates Havayolu

Birleşik Arap Emirlikleri’ne ait havayolu Emirates’in Dubai’den kalkan A388 tipi yolcu uçağı, dün bazı yolcuların rahatsızlanması üzerine varış noktası New York’taki JFK Havaalanı’nda karantinaya alınmıştı.Uçakta bulunan  521 yolcu ve mürettebattan yaklaşık 100 kadarının rahatsızlandığı açıklanmıştı.

Hakkında Zeynep Kali

İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu. 15 Yıl Havacılık sektöründe çalıştı. Uçakları,yolcuları ve yolculukları çok sever. Farklı insanlar tanımak,tanımadığı şehirlerin sokaklarında dolaşmak en hoşlandığı şeydir. Bir kız çocuğu annesidir. Sitemizin Yazı İşleri Müdürüdür

Bunada Gözatın

Emirates, Ödüllü Uçak İçi Eğlence Sistemindeki Özel Yemek ve Şarap Kanallarını Tanıttı İnsanları ve şehirleri …